خدمات

سئو سایت: خدمات افزایش سئو سایت در تهران

سئو سایت تنها راه ادامه حیات کسب و کار است.
خدمات سئو سایت یکی از راه‌های دیده شدن و رونق گرفتن کسب‌وکارها است.
اگر دنبال رفع خطاهای وب سایت تان هستید؟
اگر دنبال افزایش ترافیک اورگانیک و پولی کسب وکار خود هستید؟
اگر دوست دارید سایت شما در صفحه اول گوگل باشه؟
اگر به دنبال جواب سوال «چگونه سئو سایت را افزایش دهیم» می گردی؟
اگر دوست دارید که ارتقاء سئو سایت تان را با یک تیم متخصص تجربه کنید؟
همین الان فرم پایین صفحه رو پر کن تا ما باهات تماس بگیریم…

(ضروری)
Hidden
Hidden
Hidden
این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

با تیم حرفه ای، صفحه اول گوگل را تجربه کنید ...

سئو سایت چیست؟

سئو، بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو به منظور افزایش رتبه صفحات سایت شما در گوگل و بالا بردن سایت در سرچ گوگل است؛ تا کسب و کار شما در فضای آنلاین بهتر دیده شود و در نتیجه مخاطبین هدفمند بیشتری را جذب کنید.

برای آینده کسب و کار خود تصمیمی درست بگیرید. ما همه آنچه شما به آن نیاز دارید تا کسب و کارتان رشد کند و از رقبای آنلاین تان پیشی بگیرید را در اختیارتان می گذاریم.

آیا می دانید ترافیک دریافتی از سئو سایت ارزشمندترین و کم هزینه ترین ترافیک مارکتینگی است؟
آیا می دانید سئو سایت با بیش از 210 فاکتور درگیر است و سایت شما نیازمند متنخصص سئو سایت انگلیسی و فارسی آشنا به فاکتور های یاد شده برای یافتن جایگاه واقعی در نتایج برتر گوگل می باشد؟
اگر کسب و کار شما نیازمند تیم تخصصی سئو با نمونه کار آنلاین در کلید واژه های رقابتی است، فرم زیر را پر کنید تا کارشناس های خبره تیم مهندس اسماعیل سحاب با شما تماس بگیرند.
متخصصین ما آماده هستند تا تجربیات گران خود را که در بیش از 10 سال در دنیای مارکتینگ کسب کرده اند با شما به اشتراک بگذارند.

خدمات سئو سایت

خدمات سئو سایت شامل، آنالیز سایت، آنالیز سئو وب سایت، سئو تکنیکال، سئو داخلی و سئو خارجی می باشد

رودمپ خدمات سئو سایت

روسفارش خدمات سئو شامل چه مواردی می‌شود؟
قیمت گذاری شفاف سئو سایت - هزینه سئو سایت - قیمت سئو

قیمت گذاری شفاف

با منصفانه ترین قیمت ها خدمت گذار تون هستیم

دانش روز سئو

ارائه شاخص های کلیدی متناسب کسب و کار شما

قرارداد اصولی و منصفانه

یک نقطه بازگشت بی نظیر در طول انجام پروژه

افزایش درآمد شما از طریق بهینه سازی موتور جستجو

افزایش درآمد

افزایش درآمد شما از طریق بهینه سازی موتور جستجو

افزایش بازدید سایت با سئو سایت

افزایش بازدید سایت

رشد سریع و قابل برنامه ریزی بازدید سایت و کسب و کار

برندینگ و دیده شدن با سئو سایت

برندینگ و دیده شدن

مطرح شدن و برندینگ و آگاهی افراد بیشتری از محصول و خدمات شما

وقتشه به کسب وکار آنلاین خودت یه تکون اساسی بدی...

اگر دنبال بررسی و آنالیز وب سایت در گوگل هستید؟
اگر دنبال افزایش ترافیک سایت خود هستید؟
اگر دوست دارید سایت شما در صفحه اول گوگل باشه؟
اگر به دنبال جواب سؤال «چگونه سئو سایت را افزایش دهیم» می گردی؟
اگر به دنبال جواب سؤال «چگونه سایت خود را در گوگل ثبت کنیم» می گردی؟
اگر دوست دارید که ارتقاء سئو سایت تان را با یک تیم خبره و متخصص سئو تجربه کنید؟
 می تونی همین الان روی دکمه زیر بزنی ودرخواستت رو ثبت کنی….

مشتریان ما

سئو در گوگل متناسب وب سایت های شرکتی برای معرفی خدمات و محصولات خود

 

افزایش بازدید سایت و سئو سایت فروشگاهی برای معرفی و افزایش فروش محصولات 

افزایش بازدید سایت متناسب وب سایت های خدمات محور برای آگاهی از برند و معرفی خدمات خود

سئو سازی سایت آموزشی متناسب کسب وکارهای آموزش محور برای افزایش فروش دوره های آموزشی

سئو سایت و افزایش بازدید گوگل انگلیسی متناسب کسب وکارهایی که مشتریان خارجی دارند.

بهترین شرکت سئو سایت در تهران برای سفارش افزایش سئو سایت

انجام کلیه پروژه های با سی ام اس وردپرس

بالا بردن سایت در سرچ گوگل (صفحه اول گوگل)

خدمات بازاریابی اینترنتی و تبلیغات دیجیتال – ما تمام خدماتی که برای بازاریابی دیجیتال و تبلیغات اینترنتی اصولی نیاز دارید را در اختیارتان گذاشته‌ایم.

آیا می‌دانید سئو سایت با بیش از 210 فاکتور درگیر است و سایت شما نیازمند متنخصص سئو  مسلط به فاکتور های یاد شده برای یافتن جایگاه واقعی و افزایش رنک سایت در نتایج برتر گوگل می باشد؟
اگر کسب و کار شما نیازمند تیم تخصصی seo سایت با نمونه کار آنلاین در کلید واژه های رقابتی است، فرم زیر را پر کنید تا کارشناس های خبره تیم مهندس اسماعیل سحاب با شما تماس بگیرند.
متخصصین ما آماده هستند تا تجربیات گران خود را که در بیش از 10 سال در دنیای مارکتینگ کسب کرده اند با شما به اشتراک بگذارند.

بهینه شده برای موتورهای جستجو که به انگلیسی به آن Search Engine Optimization گفته می شود و به اختصار SEO شناخته می شود.
به معنای بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجوگر معنا می‌شود که بعضی از تازه‌کاران آن به‌ اشتباه به بهینه‌سازی موتورهای جستجوگر ترجمه می‌کنند! که این اشتباه است یعنی درواقع بهینه کردن موتورجستحوگر برای مثال همین گوگل کار ما نیست که انجام دهیم. بلکه کار بنیان‌گذاران و صاحب امتیازان شرکت گوگل است.
البته در حال حاضر دیگر تعریف سئوی سایت را همه می‌دانند و کمتر کسی است که سایت داشته باشد و یا در این عرصه فعالیت داشته باشد و نداند سئو چیست؛ اما ما می‌خواهیم از دریچه‌ای متفاوت به این موضوع نگاه کنیم.
به‌طور خلاصه seo پله‌ای است برای رشد یک برند!

 

به طور واضح و به دور از گزافه گویی عرض کنم که خدمات سئو سایت حرفه ای به کلیه اقداماتی گفته می شود که توسط کارشناس سئو در داخل و بیرون سایت انجام می شود تا کسب و کار آنلاین شما رونق بگیرد و این جایگاه حفظ و بهتر شود. خدمات سئو سایت یک فرایند مدون و ادامه دار است که باید همیشه ادامه داشته باشد تا رقبای شما جایگاه فعلی تان را تصاحب نکنند. تا کلمات کلیدی سایت شما در صفحات نخست موتور های جستجو مثل گوگل مورد توجه قرار بگیرد و به نمایش دربیاید و یا موقعیتی که دارد حفظ شود. به کلیه این کارها خدمات سئو سایت یا خدمات seo نامیده می شود.

قیمت گذاری دقیق هزینه خدمات سئو بستگی به پارامترهای مختلفی دارد که اصلی ترین آنها را بررسی می نماییم. نکته قابل توجه این است که نمی توان برای تمامی وب سایت ها یک هزینه سئوی مشخص درنظر گرفت و طبیعتا قیمت سئو سایت فروشگاهی تفاوت زیادی با هزینه سئو سایت شرکتی یا سئو وردپرس خواهد داشت. 

جواب این سؤال را می‌توان از چند جهت ارائه کرد. اول اینکه بیشتر ترافیک ورودی وب‌سایت‌ها از طرق موتورهای جستجوگر است و اینکه بیش از 90 درصد کاربران نتایج جستجوی صفحه اول را کلیک می‌کنند و شاید کمتر از 5 درصد به سمت صفحات بعدی کشیده می‌شوند. گوگل در مورد سئوی سایت این‌گونه می‌گوید که اگر می‌خواهید یک جسد را پنهان کنید آن را در نتایج صفحات دوم به بعد موتورهای جستجوگر پنهان کنید چرا که کمتر کسی به این صفحات سر می‌زند. دلیل دیگر در این خصوص برمی‌گردد به نتایج تحقیقاتی که در سال 2019 در مورد بهینه‌سازی انجام شد:

  • _89٪ خریداران قبل از خریدهای بزرگ تحقیقات آنلاین را انجام می‌دهند.
  • _93٪ از تجربیات آنلاین با موتور جستجو شروع می‌شوند.

خدمات سئوی سایت راهی برای دیده شدن سئو سایت یعنی چه؟ خدمات سئو چیست؟ چرا خدمات سئو وبسایت برای ما مهم است؟

مغازه یا فروشگاهی را در ذهن  تان ترسیم کنید که در داخل یک کوچه بن‌بست قرار گرفته است. این فروشگاه هر چقدر هم اجناسش با کیفیت و با قیمت مناسب باشد و دکوراسیون خوبی هم دارا باشد، بدون مشتری و خریدار محکوم به شکست است.

حالا این فروشگاه را در کنار میدان و یک خیابان شلوغ تصور کنید که  پر از مشتری است و کارکنان آن مدام با مشتریها تعامل می کنند. خدمات سئو سایت با کسب و کار آنلاین شما دقیقا همین کار را می کند.

جذب ترافیک هدفمند و تجاری به وب سایت مهمترین قدمی است که باید برای موفقیت کسب وکار آنلاین برداشته شود. مسلما هر ترافیکی به سود کسب و کار ما نخواهد بود. چرا که مشتریهایی که به دنبال محصول و خدمات ما نباشند نه تنها باعث اقدام به خرید در سایت ما نمی شوند بلکه باعث مصرف بیهوده پهنای باند خواهند شد.

با دریافت مشاوره سئو از اسماعیل سحاب کسب و کار خود را به بر میدان بیاورید. و در صفحه اول گوگل قرار بگیرید.

 

بیایید ببینیم سئو سایت که این همه سنگش را به سینه می‌زنیم با سایت ما چه می‌کند؟

کمک به ساخت برند

ساختن یک برند مستلزم این است که آنچه شما ارائه می‌دهید دیده شود و اینکه در مورد آن صحبت و نظر داده شود. اگرچه برندسازی استراتژی بازاریابی سنتی محسوب می‌گردد بااین‌حال سئو کاملاً در رده بازاریابی دیجیتال قرار می‌گیرد ولی هر دو مراحل مشابهی را دنبال می‌کنند؛ و وقتی مراحل بهینه‌سازی سایت را مشاهده می‌کنید، عوامل مشابه هستند.
شما باید محتوایی ایجاد کنید که مطابق با نیازها و علاقه‌های مخاطبان شما باشد، سپس راه‌هایی برای کسب پیوند به آن محتوا از سایت‌های دیگر پیدا کنید.

اگر این رابطه را در هنگام تدوین استراتژی SEO خود در ذهن داشته باشید، می‌توانید کلمات کلیدی را انتخاب کنید و محتوایی را تهیه کنید که مطابق با تصویری باشد که مارک شما در اختیار دارد. سپس، حضور آنلاین شما نشانگر ایده آل شما خواهد بود – و به شما در ایجاد آن با مخاطب هدف کمک می‌کند.

خدمات سئوی سایت راهی برای دیده شدن سئو سایت یعنی چه؟ خدمات سئو چیست؟

یک وب‌سایت بهینه‌سازی شده ترافیک بیشتری کسب می‌کند

اما هدف اصلی از بهینه‌سازی ارگانیک سایت، بهبود رتبه سایت و فراتر از آن جذب ترافیک بیشتر و در ایدئال‌ترین حالت تبدیل مخاطب به مشتری که هدف نهایی از سئو هست.

رهایی از هزینه‌های فضایی تبلیغ با سئو

البته این انکارناپذیر است که هر کسب‌وکاری برای دیده شدن توسط مخاطب باید تبلیغ انجام دهد؛ و صرف هزینه هم دور از انتظار نیست؛ اما سئو هم می‌تواند همان نتایج تبلیغ و حتی بهتر از آن را برای شما حاصل کند بدون پرداخت هزینه و یا حداقل هزینه!

یکی از عیوبی که تبلیغات دارد مقطعی بودن آن است؛ یعنی برای مدتی نام شما و کسب‌وکار شما در پلتفرم‌های تبلیغاتی به اشکال مختلف نمایش داده می‌شود و بعد تمام! اما بهینه‌سازی برای موتورهای جستجوگر مدت طولانی‌تری طول می‌کشد و البته پایدارتر است.

جذب مخاطب هدف با سئو

سئو به شما کمک می‌کند به‌طور جدی‌تری در مقابل مخاطب خود قرار بگیرید. در حقیقت 62 درصد از مصرف‌کنندگان وقتی می‌خواهند اطلاعات بیشتری در مورد یک تجارت، محصول یا خدمات جدید کسب کنند، ابتدا به موتورهای جستجوگر متوسل می‌شوند – و 41٪ آن‌ها هنگام آماده بودن برای خرید از آن‌ها استفاده می‌کنند.
این بدان معناست که اگر می‌خواهید شغل شما بخشی از فرآیند تحقیق آنلاین کاربر باشد، باید در نتایج جستجو برای کلمات کلیدی مرتبط با محصولات یا خدماتی که ارائه می‌دهید ظاهر شوید.

به‌علاوه، طبق همان نظرسنجی، 48٪ از مصرف‌کنندگان ترجیح می‌دهند به وب‌سایت رسمی یک کسب‌وکار مراجعه کنند تا اطلاعات بیشتری در مورد آن‌ها کسب کنند. بنابراین داشتن یک حضور آنلاین قوی نه‌تنها به شما دررسیدن به اهداف بازاریابی کمک می‌کند بلکه مخاطبان هدف شما را قادر می‌سازد تا به روشی که برای آن‌ها مفید باشد تحقیق و خرید کنید.

افزایش اعتبار شما

اگر شما تلاش‌های سئوی خود را با بازاریابی محتوایی همراه کنید و درواقع مفید کار کنید مشتریان شما به شما و نام تجاری شما علاقه‌مند شده و شما را بیش از پیش دنبال کرده و این موضوع باعث اعتبار نام تجاری شما خواهد شد.
در تصویر زیر شما مراحل تبدیل شدن یک مخاطب به مشتری را می‌بینید:

ابتدا کاربر با جستجوی اطلاعات مربوط به صنعت شما و دیدن یکی از منابع شما در نتایج جستجو، سایت شما را پیدا می‌کند.

پس از مطالعه مخاطب ممکن است آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارد و اینکه یکی از گزینه‌های لیست ایمیل مارکتینگ شما شود این جایی است که روند کمی کند می‌شود.

شاید یک مخاطب چندین بار به سایت شما مراجعه کند و مطالب سایت شما را بخواند این‌گونه می‌شود نام تجاری شما معروف می‌شود و مخاطب هنگامی‌که می‌خواهد خرید کند بدون جستجو به سراغ سایت شما می‌رود و حتی آن را به دیگران هم معرفی می‌کند.

تجزیه تحلیل آسان

اینکه بخواهید نتایج بازاریابی سنتی را با میزان فروش مقایسه کنید فرایندی سخت و زمان‌بر است و در برخی مواقع تجزیه تحلیل آن سخت است ولی سئو و تجزیه تحلیل ان به راحتی خوردن آب است. کافی است در ابزاری مانند گوگل آنالیتیکس اکانت داشته باشید و وب‌سایت خود را برای انالیز سئو سایت در آن وارد کرده باشید.

ارتقاء خدمات سئو سایت

درست است که سئو یک فرمول مشخص دارد و آن‌هم یعنی ارتقاء سایت و بهینه کردن آن برای موتورهای جستجوگر اما هرچه می‌گذرد این فرمول دارای الگورتیم های مشخص می‌شود و انجام آن به دقت و تجربه بیشتری نیاز خواهد داشت. فاکتورهایی که معمولاً الگوریتم‌های گوگل بر اساس آن‌ها تعریف می‌شود نیازسنجی کاربر و تأمین نیاز او است.

 خدمات سئو وبسایت

الگوریتم‌های گوگل و آپدیت آن‌ها همه یک چیز مشترک را دنبال می‌کنند و آن کاربر است. فقط کاربر! پس این چیز دور از ذهنی نیست اگر به شما بگوییم که در بهینه‌سازی‌های سایت خود و تلاش‌های سئوی خود کاربر و نیاز او را هدف قرار دهید.

موضوعاتی را انتخاب کنید که به نیازهای مخاطب مرتبط باشد، محتوا را به روشی مفید و ساده بنویسید و مطمئن شوید که سایت شما به راحتی امکان حرکت و مشارکت دارد. به این ترتیب، حتی اگر راهی برای فهمیدن حرکت بعدی Google وجود نداشته باشد، شما با همان هدف اصلی در ذهن کار خواهید کرد – و این تنها می‌تواند به نفع شما باشد. از اطلاعات این صفحه در این مقاله استفاده شده است.

راه‌اندازی وبسایت، مراحل بسیار متنوعی دارد که عدم رعایت هریک، باعث خواهد شد که وبسایت شما، بازدهی مناسبی نداشته باشد. یکی از این مراحل، رعایت سئو سایت است.
سئو سایت، باعث خواهد شد تا وبسایت شما در رتبه بندی های نخست گوگل قرار گیرد که در این صورت، کاربر، محتوای شما را زودتر از باقی محتوا های مشابه مشاهده خواهد کرد.

خدمات سئو سایت حرفه ای فرایندی کاملا حرفه ای بوده و بهتر است خدمات seo خود را به بهترین شرکت سئو واگذار کنید تا از این بابت نگرانی نداشته باشید. در این مقاله، ما به بررسی انجام سئو سایت، خدمات سئو تهران و… خواهیم پرداخت.

 

در دنیایی که بازار ادعا ها داغ است و اغلب ارائه دهند های خدمات سئو سایت در گوگل برای جلب اعتماد مشتری از دادن وعده های کوچک و بزرگ کم نمی گذراند باید حسابی حواسمان را جمع کنیم. در قدم اول ببینید سایتی که ادعای بیل زنی می کند چه مقدار توانسه باغچه خودش را بیل بزند و آباد کند؟
اصلا رتبه سایتش در چه وضعیتی است؟
توانسته جایی برای خودش در صفحه اول موتور های جستجو مانند گوگل باز کند؟
بعد به سراغ نمونه کارهایش بروید ببینید اوضاع آن ها به چه صورت است؟
آیا آن وضعیتی که برای وبسایت خودش رقم زده توانسته برای مشتریانش هم به‌وجود بیاورد؟
لازم به ذکر است که موتورهای جستجو هستند که به صورت حرفه ای اقدام به بررسی و ارزیابی سئو سایت می نمایند و وعده های بزرگ و تضمین رتبه خاصی از صفحات اول موتور جستجو را که توسط شرکت هایی که انجام خدمات سئو را برعهده می گیرند داده می شود، چندان قابل اعتماد به نظر نمی رسد.

شرکت سئو سایت در تهران

اگرچه که فعالیت بهینه‌سازی محتوا برای موتورهای جستجو و آنالیز آن، فعالیتی است که میتوان به صورت کاملا نوین و دورکاری انجام داد، اما برخی از افراد، ترجیح میدهند این کار را به متخصصین در شهر خود واگذار کنند.

به همین منظور، با گسترش کسب و کار ها و نیاز به مشاور سئو در تهران، شرکت ها و تیم های متعددی برای سئو وب سایت در تهران تاسیس شده اند.

برای انتخاب مرجع مناسب برای سئو سایت تهران، لازم است تا نکاتی را مد نظر قرار دهید. ویژگی های سئو کار خوب، در ادامه بررسی خواهد شد اما لازم است تا شما، از نمونه کار های متخصص سئو در تهران دیدن کرده و از روند کاری شرکت یا تیم مد نظر خود مطلع شوید.

وبتوانید بهترین ها را در زمینه خدمات سئو حرفه ای انتخاب کرده و با گزینش بهترین مرجع برای خدمات سئو در تهران، و یا هر شهری، خدمات سئو و بهینه‌سازی سایت خود را بدون نگرانی به متخصص واگذار کنید.

سئوکار و مشاور حرفه ای در زمینه سئو کسی است که به بالا و پایین بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو و ارتقا رتبه سایت در آن ها آشنا است. این شخص با بهره جستن از تخصص خود در زمینه سئو و رعایت قوانین این کار اقدام به ارتقا کیفیت سایت شما می کند.
یک سئوکار ماهر بر مواردی که در ادامه آن ها را لیست می کنم تخصص دارد:

  • یک متخصص سئو با مباحث سئو خارجی و سئو داخلی و به طور کلی با انواع خدمات سئو سایت آشنا است.
  • به کد های زبان HTML تسلط کافی دارد
  • با الگوریتم های مختلف آشنا است
  • بر روی سیستم های مختلف مدیریت محتوا مانند وردپرس تسلط کافی را دارا است.
  • ابزار های کار سئو سایت را می شناسد و می داند کی و کجا از آن ها استفاده کند.
  • می تواند به خوبی رقبای اصلی شما را آنالیز کند.
  • می داند چگونه بهترین و مرتبط ترین کلمات کلیدی را برای کسب و کار و سایت شما پیدا کند.
  • مدام خودش را به روز نگه می دارد و سعی می کند از تازه ترین قوانین و روش های سئو سایت و بهبود رتبه سایت با خبر باشد.
  • فرد سئو کار می تواند شما را به خوبی در زمینه تبلیغات در بستر های مختلف از جمله وبسایت ها، شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و تلگرام و توییتر و… راهنمایی کند و هزینه های آن را برای شما ارزیاب کند. با این کار، سئو وب سایت شما ارتقا خواهد یافت
  • یک سئوکار حرفه ای و مشاور سئو خوب با رفتار کاربر در پلتفرم های مختلف آشنا است، او می داند چگونه و با بهره گرفتن از چه روش هایی نظر مخاطب را به سمت کسب و کار و وبسایت شما جلب کرده در نتیجه به بهبود رتبه سایت شما در موتور های جستجو مانند گوگل و همچنین رونق کسب و کار شما کمک کند.
  • یک سئو کار خوب سعی می کند تا آنجا که می تواند آموزش های لازم را در جهت بهبود کیفیت محتوا و سایتتان به شما ارائه کند.
  • یک سئوکار خوب برای Ui و UX سایت شما نیز ایده های خوبی دارد.

 

 

  • از او سراغ نمونه کار هایی که در راستای سئو سایت در گوگل داشته است را بخواهید.
  • چه مقدار به نکاتی که در سرچ کنسول ذکر شده است پایبند هستید؟
  • می توانید زمان تخمینی انجام پروژه سایت من را تخمین بزنید؟
  • در زمینه سئو وب سایت و ارتقا رتبه سایت ها چه مقدار تجربه دارید و چگونه خدمات سئو را انجام خواهد داد؟
  • به نظر شما بهتر است برای کسب و کار ما روی چه کلمات کلیدی تمرکز شود؟
  • می توانید مشکلات اصلی سایت من که مانع از پیشرفت و بهبود رتبه آن در موتور های جستجو مانند گوگل می شود را لیست کنید؟

 

با اینکه نمی توان همه وزن سئو سایت را روی دوش های محتوا سایت گذاشت اما به جرئت می توان گفت محتوا از کلیدی ترین نقش ها را در سئو وبسایت بازی می کند. از این رو شرکت هایی که خدمات سئو و بهینه‌سازی سایت را انجام می دهند نیز تمرکز زیادی به این جنبه از سایت مشتریان خود نشان می دهند.
به این دلیل گفته می شود که محتوا نقش کلیدی در سئو وبسایت بازی می کند که موتور های جستجو به مانند گوگل، اهمیت بالایی برای محتوا وبسایت ها قائل هستند و اگر صاحبان وبسایت ها برای کیفیت محتوایی که در سایت قرار می دهند اهمیت قائل شوند به نتایج خوبی در رتبه بندی موتور های جستجو خواهند رسید.

محتوای با کیفیت چیست؟

باید در جواب این سؤال به این موضوع اشاره کنیم که محتوای خوب محتوایی است که کاربر پاسخ آن سوالی که به آن دلیل روی مطلب سایت ما در صفحه گوگل کلیک کرده و ما ادعای پاسخ به آن را داریم، خیلی سر راست و کامل بگیرد و با رضایت وبسایت ما را ترک کند یا دوباره به منظور خواندن مطالب دیگر به وبسایت ما بازگردد و برای دریافت پاسخ سوالاتش به ما اعتماد کند. نگران این موضوع نباشید که چطور گوگل از رضایت بازدید کننده وب سایت ما اطمینان حاصل می کند، گوگل برای این موضوع الگریتم های پیشرفته ای را طراحی کرده است که با دقت بالایی پارامترهای مختلفی را می سنجند تا از کیفیت مطالب و محتوا وب سایت شما اطمینان حاصل کنند. محتوای خوب اصلی ترین گام برای ارتقا سئو سایت و یکی از گام های اساسی برای انجام خدمات سئو سایت است.

ویژگی های محتوا خوب در سئو سایت چیست؟

  • یک محتوا با کیفیت و خوب باید ساده و روان باشد.
  • محتوا خوب و باکیفیت باید مطمئن و قابل استناد و از منابع معتبر باشد.
  • محتوا خوب باید بازبینی و بازنویسی شده باشد.
  • محتوای خوب به سوالاتی که ممکن است در طول مطالعه در ذهن بازدید کننده به‌وجود بیاید پاسخ بدهد.
  • به اندازه پاراگراف ها و کوتاه و بلندی آن ها در محتوا توجه کنید.
  • لطفا در محتوا خود زیاده گویی نکنید.
  • به کلمات کلیدی در محتوا اهمیت بدهید.
  • محتوایی بنویسید که بازدید کنند بتواند آن را به اشتراک بگذارد.
  • عناوین مناسب برای محتوا خود انتخاب کنید.
  • مطالب جدید را به پست ها و محتواهای دیگر سایت خود لینک دهید.
  • سعی کنید به صورت مداوم پست بگذارید

گفتنی است که اگر مخاطب به صورت کلی یک محتوا را با کیفیت بداند و همچنین مفهوم آن را به خوبی بتواند درک کند تمایل بیشتری پیدا میکند تا محتوا شما را به اشتراک بگذارد و این کار در بهبود رتبه سایت شما در موتور جستجو گوگل بسیار مفید خواهد بود همچنین این موضوع نیز با رونق کسب و کار شما و افزایش درآمد ارتباط مستقیم دارد.

 

 

از آنجا که بیشتر ورود بازدید کننده وبسایت ها از طریق موتور های جستجو است پس خدمات سئوی سایت که توسط شرکت خدمات سئو ارائه می شوند شامل مواردی که در زیر ذکر می شود:

  • چک کردن سئو سایت
  • تدوین استراتژی برای سئو سایت.
  • اصلاح کردن کد های سایت.
  • بهینه سازی کردن عناوین وبسایت.
  • مدیریت کردن تولید محتوا سایت.
  • انالیز سئو سایت و بررسی رقیب های جدید.
  • ویرایش و اصلاح آدرس های سایت.
  • گزینش کلمات کلیدی متناسب با اهداف و محتوا سایت.
  • انتخاب بهترین شرکت ارائه دهنده خدمات هاستینگ برای وبسایت.
  • سر و سامان دادن لینک سازی داخلی سایت.
  • خدمات سئو سایت فنی و تکنیکال
  • خدمات سئو سایت: افزایش سرعت لود وب سایت
  • خدمات سئو سایت: انتخاب کلید واژه های تجاری مناسب کسب وکار شما
  • خدمات سئو سایت: بهبود معماری صفحات سایت
  • خدمات سئو سایت: اصلاح کدهای سایت
  • خدمات سئو سایت: افزودن کدهای HTML5 به سایت
  • خدمات سئو سایت: بهینه سازی تصاویر وب سایت
  • خدمات سئو سایت: بهینه سازی تگ های هدینگ، تگ های عنوان، تگ های متای توضیحات و …
  • خدمات سئو سایت: ایجاد شبکه لینک سازی داخلی
  • خدمات سئو سایت: ایجاد لینک سازی کلاه سفید
  • خدمات سئو سایت: مدیریت تولید محتوا
  • خدمات سئو سایت: اصلاح و ایجاد فایل ربوت(txt)
  • خدمات سئو سایت: اصلاح و ایجاد فایل سایت مپ(ُxml)
  • خدمات سئو سایت: اصلاح ساختار آدرس های سایت
  • خدمات سئو سایت: نصب افزونه های سئو
  • خدمات سئو سایت: طراحی استراتژی سئو
  • خدمات سئو سایت: انالیز رقبا
  • و …

کارشناسان که انجام سئو سایت حرفه ای سایت را برعهده می گیرند تکنیک های سئو سایت را در سه دسته; سئو کلاه سفید، سئو کلاه خاکستری و سئو کلاه سیاه تقسیم بندی می نمایند که سعی می کنیم در ادامه هر کدام را به صورت مختصر برای شما شرح دهیم.
هر یک از این روش ها، ابزار مختلفی را برای خئمات سئو سایت مورد استفاده قرار می دهند که ممکن است تاثیر گذار یا بی تاثیر باشد.
نحوه بالا بردن سئو سایت روش زیر را شامل می شود:

سئو کلاه سفید

سئو کلاه سفید یا White Hat Seo به آن دسته از فعالیت ها و خدمات سئو وبسایت گفته می شود کارشناس یا متخصص SEO با پیروی از قواعد و تکنیک های استاندارد در جهت بهبود و رشد سایت قدم برمی دارند و سعی می کنند رتبه سایت را ارتقا دهند. به این دلیل که در این تکنیک سئو کلاه سفید از راه های اصولی و استاندارد استفاده می گردد نتایج حاصل شده برای وبسایت و رتبه ارتقا یافته در نتایج موتور های جستجو مانند گوگل ماندگارتر و با ثبات تر خواهد بود.
اولین گامی که در این تکنیک برای ارتقا سئو سایت اهمیت دارد کار کردن روی کلمات کلیدی مناسب و مرتبط و فکر شده است که در ارزیابی سئو سایت بهتر و کسب رتبه بالاتر در صفحات موتور جستجو بسیار با اهمیت می باشد.

از متداول ترین مواردی که از تکنیک کلاه سفید می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • بهبود بخشیدن سرعت بارگذاری سایت.
  • بروزرسانی نمودن محتوا های قدیمی.
  • آدرس های صفحات سایت خود را آدرس هایی کوتاه و خوانا قرار دادن.
  • تمرکز کردن روی موضوعات On-Page SEO و Off-Page SEO.
  • استفاده به جا از کلمات کلیدی و دقت در انتخاب آن ها.
  • افزایش رتبه وبسایت خود به روش طبیعی.

سئو کلاه سیاه

سئو کلاه سیاه تکنیکی است که کاملا در نقطه مقابل سئو کلاه سفید قرار دارد. در این تکنیک از روش ها و راهکار های غیرطبیعی و به نوعی غیرقانونی برای بهبود سئو سایت استفاده می شود. لازم به ذکر است که مزیت این تکنیک این است که ممکن است شما با بهره جستن از مجموعه این روش ها به سرعت به نتیجه برسید و در رتبه موتور های جستجو بالا بیاید اما طی هشدار های جدی که گوگل داده عواقب جبران ناپذیری را در پی خواهد داشت از این جمله عواقب جبران ناپذیر می توان به حذف سایت از تمام صفحات نتایج گوگل اشاره کرد که باید اشاره شود که این اقدام به شکل دائمی خواهد بود.

از متداول ترین مواردی که از تکنیک کلاه سیاه می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • استفاده کردن از برچسب هایی که با محتوای ما مرتبط نیستند.
  • استفاده کردن از محتواهای تکراری.
  • استفاده بالاتر از حد مجاز و بیش از حد از کلمات کلیدی.
  • مورد استفاده قرار دادن متن ها یا لینک های مخفی.

سئو کلاه خاکستری

همانطور که از اسم این تکنیک سئو مشخص است باید چیزی بین سئو کلاه سیاه و سئو کلاه سفید باشد. اما توضیح آن کمی دشوار است باید به این نکته هم اشاره کرد که این تکنیک به مانند سئو کلاه سفید توصیه نمی شود و به اصطلاح قانونی و استاندارد نیست اما از ریسک بالایی که سئو کلاه سیاه هم از آن برخوردار بود نیز خبری نیست. تکنیک کلاه خاکستری مجموعه از روش ها و اقدامات برای بهبود سئو سایت را شامل می شود که خیلی اصولی و به درد بخور نیستند اما از طرف دیگر هم قوانین موتور های جستجو از جمله گوگل را نیز نقض نمی کنند با این حال باز استفاده از این روش ها توصیه نمی شود چون گاها ممکن است مشمول جریمه موتور های جستجو شود.

حتما با برایتان اتفاق افتاده که سخت به دنبال دانلود نرم افزار یا کتابی بوده اید و در بسیاری از سایت های معتبر آن را نیافته اید و در صفحه نتایج جستجو موتور جستجو با سایت هایی برخورد کرده اید که عنوان محتوا دقیقا چیزی است که شما به دنبال آن هستید و برای همین روی لینکش کلیک کرده اید اما خبری از لینک دانلود یا راهی برای دست پیدا کردن به آن نیست صرفا برای جذب بازدیدکننده اقدام به ایجاد این صفحه کرده اند گفتنی است که اگر لینکی هم در اینگونه صفحات پیدا شود غیرواقعی بوده و فقط با هدف بالا بردن بازدید شما را بازی می دهند.

این روش ها ممکن است در کوتاه مدت باعث افزایش بازدید و ترافیک و به اصطلاح بهبود سئو سایت شود اما در دراز مدت ضربه بزرگی به اعتماد کاربر نسبت به سایت وارد می کند و رفته رفته به رتبه سایت نیز آسیب می زند.

تفاوت اصلی تکنیک سئو کلاه سفید با دیگر تکنیکی که کمی بالاتر به معرفی آن پرداختیم یعنی تکنیک کلاه سفید در این است که نتایج به دست آمده از سئو سایت کلاه خاکستری موقتی و بسیار کوتاه مدت خواهد بود اما نتایج حاصل از سئو سایت کلاه سفید ماندگارتر و دائمی می باشد. از طرف دیگر نیز تکنیک سئو کلاه خاکستری نسبت به تکنیک سئو کلاه سیاه از ریسک کمتری برخوردار است اما همچنان استفاده از آن توصیه نمی شود.

 

یک از کلیدی ترین راه های بازاریابی محتوا و سئو وب سایت بهره جستن از رپورتاژ در کمپین تبلیغاتی است. در رپورتاژ که از قوی ترین روش های تقویت رتبه وبسایت در موتور های جستجو به خصوص گوگل و سئو سایت است، شما دست به نگارش یک محتوا و مطلب می زنید که کلماتی از آن محتوا به پست های وبسایت شما لینک می دهند و اقدام به انتشار این پست در سایت های معتبر و با رتبه بالا می کنید. گفتنی است که این لینک ها از مهم ترین بک لینک ها می باشد و تاثیر فوق‌العاده ای بر سئو و رتبه سایت شما خواهد داشت. همچنین با بهره گرفتن از این روش شما کلمه کلیدی مورد نظر خود را به موقعیت بالایی در نتایج موتور های جستجو می رسانید.

در سئو وب سایت چه رسانه ای را برای انتشار رپورتاژ انتخاب کنیم؟

از نکات مهمی که هنگام انتخاب سایت برای انتشار رپورتاژ باید به آن توجه داشته باشید این است که سایتی که انتخاب می کنید باید از قدرت دامنه بالایی برخوردار باشد
سعی کنید سایتی را برای انتشار محتوا رپورتاژ خود انتخاب کنید که زمینه فعالیت آن با زمینه کاری شما مرتبط باشد البته ممکن است پیدا کردن چنین سایتی کمی سخت باشد اما توصیه جدی ما به شما این است که به دنبال چنین سایت هایی برای انتشار رپورتاژ خود بروید.
از انتشار یک محتوا واحد در چندین سایت به شدت خودداری نمایید و سعی کنید برای هر سایت یک محتوا اختصاصی تولید کنید تا شاهد بهترین نتیجه باشید. دلیل اینکه می گوییم یک متن و محتوا واحد و تکراری را برای انتشار در سایت های مختلف برنگزینید و چندین محتوا منحصر به فرد آماده کنید این است که گوگل و دیگر موتور های جستجو محبوب با پیشرفت هایی که داشته اند، به سرعت کپی و تکراری بودن متن ها را تشخیص می دهد و این یک امتیاز منفی برای شما در نتیجه خواهد داشت.
باید تمهیدی بیندیشید تا محتوا رپورتاژ شما برای مدت زمان طولانی در سایت مورد نظر ماندگار باشد که این کار ممکن است هزینه سئو سایت برای شما داشته باشد اما این عمل بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

در هنگام نگارش متن رپورتاژ بر روی چه نکاتی تمرکز داشته باشیم؟

برای روشن کردن پاسخ این سؤال باید بگوییم که در این زمینه یک نکته طلایی وجود ندارد بلکه باید به مجموعه ای از توصیه ها توجه نشان بدهید که در ادامه سعی می کنیم تعدادی از آن ها را برای شما لیست کنیم:

  • تلاش کنید در هنگام نگارش متن رپورتاژ خود خواننده را مخاطب خود قرار دهید و از کلمه “شما” استفاده کنید.
  • از کلی گویی و زیاده گویی بپرهیزید و کمتر از خود تعریف کنید، سعی داشته باشید تا بیشتر از تاثیر و مزایای خدمات یا محصولاتی که قصد معرفی آن ها را دارید نسبت به خدمات و محصولات رقبا سخن بگویید.
  • سعی کنید هنگام نگارش محتوا کمی هم عواطف و احساسات مخاطب رپورتاژ را درگیر محتوا کنید کمی بیشتر به سمت نوشته شما جلب شوند.
  • سعی کنید کلامتان را در کوتاه ترین زمان ممکن به مخاطب منتقل کنید چون این روز ها افراد کمتر حوصله خواندن متن های طولانی را دارند. و ممکن است نیمه کاره دست از خواندن محتوا رپورتاژ شما بکشند.
  • حتما خودتان را جای کاربر قرار دهید و سعی کنید به سوالات و دغدغه های آن ها پیش پاسخ دهید.
  • حتما در شروع نگارش عنوان رپورتاژ از کلمات کلیدی استفاده نمایید.
  • هر چه بیشتر با مخاطب مطالبتان آشنا باشید رپورتاژ اثرگذارتری ارائه خواهید داد.
  • در نوشتن رپورتاژ ذکر راه های ارتباطی شرکت یا سایتتان را فراموش نکنید و سعی کنید برای جلب اعتماد بیشتر آدرس و شماره تلفن را یادداشت کنید.

لازم به ذکر است که همیشه قیمت بالای سایت ها برای درج رپورتاژ دلیل بر اثر بخشی بالا برای شما نخواهد بود باید به زمینه کاری آن سایت هم توجه داشته باشید. شاید آن سایت در زمینه کاری شما آنقدر ها که در زمینه کاری خودش اثرگذار است اثر نداشته باشد. در کنار توجه به این نکته حتما به کیفیت محتوایی که برای رپورتاژ و انتشار در سایت های دیگر انتخاب می کنید نیز بسیار اهمیت قائل شوید و برای هرچه بهتر شدن آن بکوشید.

 

 

مسئله اصلی که بارها مورد بحث قرار گرفته است، این است که گوگل چگونه رتبه بندی سایت ها را انجام می دهد و بر چه اساس آن ها را بررسی می کتد تا بفهمد که کدام سایت باید جایگاه بالاتری پیدا کند؟ در این زمینه مقالات و بحث های مختلفی مطرح شده است، اما این 210 فاکتور گوگل برای رتبه بندی سایت ها، یکی از معتبرترین نوع دسته بندی سایت ها است که باید بررسی شوند. در ادامه به صورت کامل این 210 فاکتور گوگل را در بخش های مختلف مورد بررسی قرار می دهیم:

رتبه بندی بر اساس دامنه ( 210 فاکتور گوگل )
فاکتورهای رتبه بندی بر اساس دامنه

رتبه بندی گوگل بر اساس دامنه ( 210 فاکتور گوگل )

فاکتورهای مهمی که بر اساس نام دامنه و ویژگی های آن مورد رتبه بندی در نتایج قرار می گیرند، عبارت اند از:

1.تفاوت زیادی بین یک دامنه ی 6 ماهه و یک ساله نیست! درست است که عمر و سن دامنه ی یک ساله بیشتر است، اما این موضوع اهمیت چندانی در سئو ندارد!

2.در گذشته نه چندان دور اگر کلیدواژه اصلی شما با نام دامنه شما یکی بود، تاثیر خوبی در سئو سایت شما می گذاشت، اما در حال حاضر آن اهمیت را ندارد! در واقع داشتن کلمه کلیدی به نام دامنه شما باعث بهبود سئو و بهینه سازی سایت شما نمی شود.

3.دامنه ای که با کلمه کلیدی شروع می شود، نسبت به دامنه های دیگر که کلمه کلیدی در دامنه خود ندارند، احتمالا دارای تاثیرهای مثبتی در سئو باشند، اما این موضوع اثبات شده نیست.

4.مدت زمان ثبت دامنه: یک موضوع ثابت شده برای گوگل که در سئو هم می توانید، اهمیت آن را پیدا کنید، این است که یک دامنه باارزش و مجاز برای چندین سال متوالی تمدید می شود و مورد استفاده قرار می گیرد، اما سایت هایی که با قصد اسپم شروع به فعالیت می کنند، خیلی کم پیش می آید که بیشتر از یک سال از دامنه خود استفاده کنند. در واقع همین موضوع و تاریخ منقضی شدن یک دامنه به عنوان یک فاکتور برای رنکدهی گوگل است.

5.استفاده از کلیدواژه در زیردامنه یا subdomain: اگر به سایت موز سر بزنید، متوجه می شوید که آن ها این موضوع را تایید کرده اند که ایجاد یک زیردامنه با استفاده از کلیدواژه می تواند در بهبود رتبه ی سایت شما در موتور جستجوی گوگل، موثر باشد.

6.تاریخچه یک دامنه یا Domain: یکی از مسائل و فاکتورهایی که در SEO سایت موثر است، تاریخچه یک دامنه است! در واقع گوگل سایت هایی که به صورت غیر منظم تمدید شده اند و مدیرهای مختلفی را داشته اند، به عنوان یک دامنه غیر مجاز در نظر می‌گیرد. این موضوع شاید به این معنا باشد که گوگل سایت هایی که با دامنه های قدیمی و مجازات شده شروع به کار می کنند را ممکن است، همچنان مجازات کند!

7.استفاده از دامنه های دقیق(ٍEMD): یکی از شیوه هایی که به واسطه وجود الگوریتمی EMD ارزش آن کم شده است، استفاده از دامنه بازی است! این موضوع ممکن است مقدار بسیار کمی امتیاز مثبت برای سایت شما محسوب شود، اما در نهایت با بروزرسانی بعدی EMD این احتمال وجود دارد که کلا ارزش آن از بین برود.

200 فاکتور گوگل - دامنه های دقیق(ٍEMD)
200 فاکتور گوگل

فاکتورهای مرتبط با آپدیت گوگل EMD

در این بخش از 200 فاکتور گوگل با فاکتورهای مرتبط با آپدیت گوگل EMD آشنا می شویم:

8. پنهان کردن و مخفی کردن اطلاعات مالکیت یک دامنه (Public vs. Private WhoIs) : یکی از مسائل جالب که شاید به اهمیت آن تا بحال پی نبرده بودید، سئو دامنه هایی با اطلاعات مالکیت شخصی یا پنهان شده با سئو دامنه هایی با اطلاعات مالکیت عمومی است. این موضوع باعث می شود که گوگل تصور کند، سایت شما در حال انتشار مطالب نادرستی است و یا شما در حال فعالیت غیرقانونی هستید که نمی خواهید، نام و اطلاعات شخصی شما به صورت عمومی برای همه قابل دیدن باشد! این موضوع به تنهایی اهمیت چندانی ندارد، اما اگر با فاکتورهای دیگر جمع شود، اثر خود را می گذارد.

9.صاحب دامنه کیست؟ (اهمیت شناخته شده بودن صاحب یک دامنه به عنوان اسپمر): اگر گوگل نام یک فرد را به عنوان اسپمر در نظر بگیرد، تمامی دامنه هایی که به نام آن شخص وجود دارد، هم دچار مشکل می شوند و این موضوع در نهایت باعث می شود که فرد دچار مشکلاتی شود که خوب نیست!

10.داشتن یک دامنه اختصاصی مخصوص یک کشور یا برنامه افزودنی TLD یک کشور: داشتن دامنه های سطح بالای یک کشور که برای ارگان های خاص هستند، مانند cn , .pt , .ca. و … می تواند در بهبود رتبه یک سایت با آی پی های داخلی آن کشور کمک زیاد بکند، اما توانایی و استعداد یک سایت را برای رتبه بندی جهانی تا حد زیادی محدود می کند!

200 فاکتور گوگل - فاکتورهای رتبه بندی بر اساس صفحه سایت
فاکتورهای رتبه بندی بر اساس صفحه سایت

فاکتورهای عوامل صفحه سطح ( 210 فاکتور رتبه بندی گوگل)

در این بخش از 200 فاکتور گوگل با فاکتورهای مرتبط با فاکتورهای عوامل صفحه سطح آشنا می شویم:

11.استفاده از کلیدواژه اصلی در Title Tag: همانطور که احتمالا شما هم می دانید، این موضوع مانند گذشته دارای اهمیت نیست، اما همچنان به عنوان یک سیگنال مهم در سئو و بهینه سازی سایت محسوب می شود که بهتر به آن توجه شود.

فاکتورهای برچسب عنوان شامل کلمه کلیدی ( 200 فاکتور گوگل )
فاکتورهای برچسب عنوان شامل کلمه کلیدی ( 200 فاکتور گوگل )

فاکتورهای برچسب عنوان شامل کلمه کلیدی ( 200 فاکتور گوگل )

12.آغاز کردن عنوان با کلمه کلیدی اصلی:  بهینه سازی عنوان های سئو بهتر است با کلمه کلیدی آغاز شود و تعداد کارکترهای تایتل  50 الی 65 باشد.

13. کلمه کلیدی در توضیحات متا: هرچند که استفاده از کلمه کلیدی در متای توضیحات تاثیری در رنکینگ سایت ندارد، اما بهتر است این نکات را را رعایت کنیم. در بهینه سازی متای توضیحات از کلمات کلیدی می توانیم یک الی سه بار استفاده کنیم.  توضیحات حاوی علایم نگارشی زبان فارسی باشد. تعداد کارکتر های آن نیز بین 155 الی 165 کارکتر باشد. رعایت این نکات باعث  افزایش نرخ کلیک شما خواهد بود.

14. کلمه کلیدی در تگ H1: گوگل از تگ H1 به عنوان دومین عامل رتبه بندی بعد از تایتل استفاده می کند. بهتر است کلمه کلیدی ما باید در تگ مزبور بیاید. ما در صفحه باید یک تگ H1 داشته باشیم.

15.فاکتور TF-IDF : هر چه TF-IDF بیشتر باشد بهتر است و هر چه TF-IDF به صفر نزدیک تر باشد نشان می دهد که کلمه مورد نظر در محتوا از اهمیت کمی برخوردار است.

16.طول محتوا: به طور معمول هر چه تعداد کلمات یک صفحه بیشتر باشد گوگل آن را مرجع در نظر می گیرد. البته این موضوع با در نظر گرفتن فاکتورهایی مثل نرخ پرش و میزان ماندگاری کاربر در صفحه است.

17. فهرست یا جدول محتوا: استفاده از فهرست مطالب محتوا می تواند به Google در درک بهتر محتوای صفحه کمک کند. و همچنین تعامل کاربر با صفحه را نیز افزایش می دهد.

18.چگالی یا غلظت کلمات کلیدی: این فاکتور مانند گذشته اهمیت ندارد، منتها بی ارزش هم نیست، زیاده روی در این مورد مشمول تکنیک کلاه سیاه یا کی ورد استافینگ می شود. شاید گوگل با این روش کانتکس محتوا را درک می کند.

19.کلمات کلیدی LSI: استفاده از کلمات LSI به موتورهای جستجو کمک می کند تا درک کاملی از محتوای سایت داشته باشند. و در درک کلماتی که بیش از یک مفهوم دارند، عملکرد مناسبی خواهد داشت.

20.کلمات کلیدی LSI در تگهای تایتل و توضیحات متا:  به کار بردن کلمات کلیدی LSI در تگهای تایتل و توضیحات متا به گوگل کمک می کند درک کاملتری از محتوای صفحه داشته باشد.

21. پوشش کامل عمق یک موضوع: هر چقدر مقالات در سایت مطلب کاملی ارائه دهد، رنک بالاتری خواهد داشت.

22.سرعت بارگذاری سایت بر اساس HTML یا Page Loading Speed via HTML: مهم ترین موتورهای جستجوی دنیا یعنی گوگل و بینگ این موضوع را به عنوان یک عامل بسیار مهم در رتبه بندی سایت در نظر می گیرند! در واقع سایت هایی که دارای سرعت بارگذاری بالایی هستند، نسبت به سایت های کندتر دارای توانایی بیشتر برای دریافت رتبه بهتر در گوگل هستند. در نظر داشته باشید که خزنده های گوگل به عنوان یک ربات، می توانند سرعت بارگذاری کد HTML شما را به دقیق ترین شکل ممکن بررسی کنند.

23.سرعت بارگذاری سایت بر اساس مرورگر کروم یا Page Loading Speed Via Chrome: همچنین یکی دیگر از فاکتورهای مهم گوگل برای رتبه بندی، استفاده از داده های جمع آوری شده برای بارگذاری رتبه سایت بر اساس مروگر کروم است! در واقع گوگل از دیتای کاربران برای این موضوع استفاده می کند.

24. استفاده از AMP: استفاده از AMP مستقیما در رنک دهی وب سایت ها تاثیر مستقیم ندارد ولی در سایت های خبری با استفاده از این متد سرعت بارگزاری صفحات برای کاربران موبایلی زیاد می شود.

25. مطابقت محتوا با خواسته کاربر: محتوایی که با رفتارشناسی کاربر ایجاد شده و مطابق با خواسته وی هست. با احتمال زیادی رنک خواهد گرفت. در این مورد مقاله بلاگ چیست را مطالعه کنید.

26.مرغ مگس خوار گوگل: با آپدیت الگوریتم مرغ مگس خوار موتورهای جست و جو از کلمات کلیدی عبور کردند و بیشتر بر روی مفهوم محتوای صفحه تمرکز کردند و می توانند معنای صفحات وب را درک کند.

27. محتوای تکراری و کپی: استفاده از محتوای یکسان و حتی کمی تغییر یافته یا کپی شده از دیگر سایت ها می تواند بر رنکینگ سایت تاثیر منفی بگذارد.

28. برچسب Rel= Canonical: اگر در سایت خود محتوای کپی دارید، حتما از تگ کنونیکال استفاده کنید تا احتمال جریمه شدن سایت شما توسط گوگل کاهش پیدا کند.

29.بهینه سازی تصاویر: یکی از انواع محتوا تصاویر هستند که شما می توانید با استفاده از نام گذاری صحیح آن ها، استفاده از برچسب Alt، نوشتن توضیحات مرتبط و … آن ها را بهینه سازی کنید. با این کار گوگل سیگنال های مرتبط دریافت می کند.

30.بروز رسانی تاریخ انتشار محتوا: یکی از مسائل مهم که به واسطه بروز رسانی گوگل کافئین از اهمیت بیشتری برخوردار شده است، به روز رسانی تاریخ انتشار محتواست که به عنوان یک عامل مهم در رتبه بندی سایت ها در نظر گرفته می شود.

31. بروزرسانی محتوا: شاید فکر کردید که می توانید با جابجایی ترتیب چند کلمه یا جمله، محتوا را برروزرسانی کنید و سر گوگل را شیره بمالید! این موضوع تا حدی درست است، اما گوگل میزان و اندازه بروزرسانی یک محتوا را در نظر کی گیرد! به عنوان مثال از نظر گوگل حذف یک پاراگراف و یا اضافه شدن یک متن به محتوا را اندازه بزرگ تری از بروزرسانی محتوا نسبت به جابجایی چندپاراگراف در نظر می گیرد.

32.به روزرسانی محتوا به صورت منظم و طبق یک تاریخ خاص: برخی از صفحات سایت شما هرچند وقت یکبار بروزرسانی می شوند؟ هر هفته، هر ماه یا هر چند سال این کار را انجام می دهید؟ این موضوع به عنوان یک سیگنال به فهم گوگل می رساند که سایت شما دارای محتوای تازه است.

33.برجسته کردن کلمه کلیدی در محتوا: یکی از فاکتورهای مهم گوگل برای رتبه بندی سایت ها که به آن جهت می دهد، این است که یک سایت با محتوای خاص، حتما در 100 کلمه اول محتوای خود از کلمه کلیدی استفاده کند تا رتبه گوگل آن در صفحه اول ظاهر شود.

34.استفاده از تگ ها و برچسب های کلیدی مانند H2 و H3: استفاده از کلیدواژه در زیرعنوان ها باعث می شود که گوگل متوجه شود، قصد و هدف شما از تولید این محتوا چیست در این رابطه جان مولر اظهار کرده است که این برچسب ها در کدهای HTML به موتور جستجوی گوگل کمک می کند که ساختار یک صفحه را بیش از پیش متوجه شود.

35.کیفیت و ارزش بک لینک های یک سایت: همه ی افراد تصور می کنند که بک لینک ها مهم هستند! این موضوع کاملا صحیح است و مطالعات و تحقیقات آن را ثابت کرده اند، اما نکته ی مهمی که فراموش می شود، این است که کیفیت این بک لینک ها به چه صورت است؟ آیا از یک سایت معتبر و بروز لینک دریافت کرده اید؟

36.ایجاد ارتباط معنایی بین بک لینک و صفحه: بسیار مهم است که از سایت های مرتبط با حوزه کاری خود لینک دریافت کنید! برای اهمیت این موضوع به یک مثال توجه کنید! فرض کنید که شما یک صفحه در مورد اتوموبیل دارید و از یک صفحه دیگر که مربوط به فیلم است، لینک دریافت می کنید. این موضوع به گوگل این سیگنال را می دهد که سایت شما و صفحه آن مربوط به یک فیلم در مورد ماشین و اتوموبیل است! آیا حالا متوجه اهمیت دریافت بک لینک از سایت های مرتبط شدید؟

37.دستور زبان و هجی کردن: استفاده از دستور زبان به صورت صحیح و نداشتن غلط املایی در یک محتوا به عنوان یک سیگنال قوی و مهم برای گوگل در نظر گرفته می شود که سایت های رعایت کننده آن از مزایای خوبی برخوردار می شود. آیا در محتوای خود غلط املایی دارید و یا از دستور زبان به درستی استفاده نکرده اید؟

38.محتوای سندیکایی: اگر محتوای شما در یک صفحه فهرستی وجود داشته باشد و یک صفحه اصلی دیگر برای آن محتوا در نظر گرفته شده باشد، دو احتمال وجود دارد! یک اینکه اصلا ممکن است، سایت شما رتبه کسب نکند و یا حتی اصلا محتوای کپی شده ایندکس نشود.

39 به روزرسانی سایت بر اساس الگوریتم Mobile Friendly: این الگوریتم به سایت هایی که برای موبایل ها بهینه سازی شده اند، اهمیت بالایی قائل هستند و به عنوان پاداش، سئو آن ها را بهبود می بخشند.

40.قابلیت استفاده راحت کاربران تلفن همراه از یک سایت: اگر سایت شما به صورتی بهینه سازی شده باشد که کاربران موبایل به راحتی می توانند از آن استفاده کنند و همان قابلیت های دستکتاپ برای آن ها در این زمینه فراهم است، احتمال دریافت رتبه های یک تا سه گوگل موبایل برای آن ها خیلی بیشتر است.

41.محتوای پنهان در موبایل: برخی از سایت ها برای بهینه سازی سایت خود برای کاربران موبایل، برخی از محتواهای خود را برای این دست از کاربران پنهان می کنند که نتیجه ی آن، ایندکس نشدن آن بخش از محتوا و یا نداشتن وزن و سنگینی یک محتوای قابل مشاهده است! این موضوع از نظر گوگل تایید شده است و مشکلی برای آن نیست، اما تاکید شده است که حتما اگر یک محتوا مهم است باید برای کاربران موبایل و دسکتاپ در هر زمان، قابل مشاهده باشد.

42.استفاده از محتوای تکمیلی مفید: یکی دیگر از معیارهای گوگل برای رتبه بندی این است که آیا محتوای تکمیلی مفید استفاده کرده اید یا خیر؟ براساس یک سند راهنمای معتبر از خود گوگل به نام Google Rater، استفاده از محتوای مکمل و تکمیل کننده برای یک صفحه از سایت به عنوان یک سیگنال برای کیفیت یک محصول به حساب می آید. به عنوان مثال اگر شما یک صفحه دارید که در مورد ارزهای مختلف صحبت می کند، استفاده از یک مبدل ارز آنلاین می تواند به عنوان یک محتوای تکمیلی مفید مدنظر گرفته شود.

43: محتوای پنهان و مخفی در پشت برگه ها: اگر صفحه ای دارید که کاربر برای فاش کردن برخی از مطالب آن باید کلیک کند، طبق نظر گوگل به احتمال زیاد این دست از محتواها ایندکس نشوند!

44.تعداد بک لینک ها: یکی از مسائل مهم که باید مدنظر بگیرید، این است که استفاده از تعداد بسیار زیادی بک لینک، می تواند باعث افت و نشت سایت شما شود و رتبه بندی سایت را در موتور جستجوی گوگل دچار بی نظمی کند. بهتر است که در این کار زیاده روی نکنید.

45.استفاده از محتوای چند رسانه ای در صفحه: عامل مهم بعدی در رتبه یک سایت که می توانید از آن استفاده کنید، این است که صفحه سایت شما آیا از محتوای تصویری، فیلم و یا حتی سایر محتواهای چند رسانه ای یا مولتی مدیا استفاده کرده است یا خیر؟ این موضوع می تواند به گوگل این سیگنال را بدهد که صفحه شما دارای یک محتوای باکیفیت است! گوگل سایت های با محتوای باکیفیت را در رتبه های بهتری قرار می دهد.

46.تعداد لینک های داخلی یک محتوا برای صفحه: جالب است بدانید که تعداد لینک های داخلی یک صفحه نشان دهنده آن است که آن صفحه، چه میزان اهمیت دارد؟ در واقع هرچقدر که تعداد لینک های یک صفحه بیشتر باشد، آن صفحه مهم تر است.

47.کیفیت پیوندهای داخلی: برای این که یک صفحه در رتبه بندی، جایگاه بهتری بگیرد، نیاز به لینک های داخلی از صفحاتی دارد که در رتبه بندی دارای جایگاه خوبی هستند! در واقع کیفیت لینک های داخلی در رتبه بندی یک صفحه بی تاثیر نیست.

48.پیوندها یا لینک های شکسته: لینک های شکسته به لینک هایی گفته می شود که دیگر وجود خارجی ندارند! داشتن لینک های شکسته زیاد یا  Broken Links باعث می شود که محتوای یک صفحه به طور کلی از نظر گوگل نادیده گرفته شود. در واقعا طبق دستورالعمل گوگل یا Google Rater بهتر است که از نداشتن پیوندهای شکسته در سایت خود یا حداقل کم بودن تعداد آن ها مطمئن شوید.

49.سطح خواندن: بدون شک و به قطع به یقین گوگل سطح خواندن صفحات یک سایت را تخمین می زند! در واقعا گوگل در این رابطه آماری هم منتشر کرده و این موضوع به نام Google Reading Level مشهور شده است.

50.استفاده از پیوندهای وابسته: به احتمال زیاد استفاده از چنین لینک هایی به رتبه سایت شما در گوگل صدمه ای وارد نمی کنند، اما اگر تعداد آن ها به طرز عجیب و غربی زیاد است، بهتر است که فکری به حال آن ها بکنید چرا که طبق الگوریتم های گوگل، استفاده بیش از حد از پیوندهای وابسته می تواند این موضوع را به گوگل بفهماند که سایت شما محتوای خوبی ندارد!

51.خطاهای HTML یا اعتبار W3C: اگر سایت شما یک وبسایت با کدنویسی نامنظم و شلخته باشد، گوگل این موضوع را به این شکل برداشت می کند که سایت شما کیفیت پایینی دارد و محتوای خوبی در آن وجود ندارد! این موضوع به طور قطع ثابت نشده است و در مورد آن بحث های متعددی شکل گرفته است، اما یک صفحه کدنویسی شده منظم، نشان دهنده آن است که سایت یا محتوای آن باکیفیت است.

52.Domain Authority: اگر همه چیز در دو صفحه از دو سایت متفاوت مشابه باشد، عامل اعتبار یک دامنه باعث می شود که سایت با اعتبار بیشتر، رتبه ی بهتری را دریافت کند.

53.PageRank یک صفحه: صفحاتی که دارای امتیاز بیشتری هستند، نسبت به صفحات دیگر به طور قطع رتبه ی بالاتری دریافت می کنند. این موضوع به آن معناست که صفحات بدون مرجع پیوند زیاد نسبت به صفحات با اختیار زیاد، رتبه پایین تری دارند.

54. طول آدرس صفحه:  URL های بیش از حد طولانی احتمال ظاهر شدن صفحه را در رتبه های برتر گوگل را با مشکل مواجه می کند. تحقیقات وب سایت بک لینکو نشان داده که URL کوتاه دارای اهمیت مثبتی در گرفتن رتبه های برتر صفحه است.

55. طول مسیر صفحه تا روت: هر چه مسیر URL به در معماری سایت به روت اصلی سایت نزدیکتر باشد، قدرت بالا و آتوریتی بهتری نسبت به صفحات دیگر است.

56.ویرایشگرهای انسانی یا Human Editors: این موضوع تحت هیچ شرایطی تایید نشده است، اما احتمال آن وجود دارد که گوگل سیستمی را در نظر دارد که اجازه می دهد انسان ها بر نتایج موتور جستجو تاثیر بگذارند.

57.صفحات دسته بندی: صفحاتی که داخل یک دسته بندی قرار می گیرد سیگنال محتوای مرتبط به گوگل می فرستد. بین زیر دسته ها ارتباط معنایی بیشتری برقرار است. و صفحه ای که در یک دسته بندی قرار دارد نسبت به صفحه ای که در دسته دیگر قرار دارد دارای ارتباط بیشتر است.

58.برچسب ها در وردپرس: برچسب ها در وردپرس  یکی دیگر از راه های دسته بندی و ایجاد سیگنال برای ارتباط بیشتر صفحات هستند. طبق سایت یوست تنها راهی که باعث بهبود سئو سایت شما می شود ارتباط دادن یک محتوا به مطلب دیگر و به طور خاص یک گروه از پست ها به یکدیگر است.

59. کلمه کلیدی در نام نوشته: درج کلمات کلیدی در آدرس های صفحات یک سیگنال مثبت برای ارتباط است و یک عامل رتبه بندی کوچک در صفحه محسوب می شود.

60. دسته بندی در آدرس: نام دسته بندی موجود در ادرس صفحات توسط گوگل کشف می شود، و یک سیگنال موضوعی مرتبط مثبت به گوگل و رباتهای آن می رساند.

61.لینک دادن به منابع: استناد به منابع مانند مقالات پژوهشی، ممکن است نشانه کیفیت باشد. در راهنمای دستورالعمل های کیفیت گوگل آمده است که که افراد ارزیاب کیفیت هنگام مشاهده صفحات خاص باید مراقب منابع باشند: “This is a topic where expertise and/or authoritative sources are important…”.  با این حال، گوگل استفاده از لینک های خارجی به عنوان سیگنال رتبه بندی را رد کرده است.

62. لیست های ORDERED و UN ORDERED: لیست های شماره دار به تجزیه محتوای شما برای خوانندگان کمک می کند و باعث می شود که محتوا کاربر پسندتر شود.گوگل محتوا هایی از بالت ها و لیست ها استفاده می کند در فیچر اسنیپت صفحه نتایج می آورد و به نوعی این محتواها را ترجیح می دهد.

63.اولویت صفحه در نقشه سایت: اولویت صفحه در نقشه سایت در فایل sitemap.xml مشخص می شود! این موضوع در رتبه بندی و سئو یک سایت می تواند تاثیرگذار باشد.

64. لینک های خروجی زیاد: وجود بک لینک های بسیار زیاد حتی اگر باکیفیت هم باشند، ممکن است که محتوای یک صفحه را برای گوگل و کاربر نامفهوم کنند و باعث حواس پرتی است، که نتیجه ی آن افت سئو و بهینه سازی یک سایت است.

65.سیگنال های UX از سایر کلمات کلیدی رتبه گرفته در صفحه: اگر یک صفحه از سایت شما برای کلیدواژه های مختلف دارای رتبه بندی باشد، نشان دهنده کیفیت بالای محتوای آن است. گوگل برای چنین صفحاتی ارزش زیادی قائل است و آن ها را در رتبه های بالاتری نشان می دهد. در گزارش اخیر گوگل این موضوع بیان شده بود که گوگل به دنبال سایت هایی است که به نظر می رسد، بسیاری از کاربران برای نمایش داده های مشابه از آن ها استفاده می کنند.

66. عمر صفحه: اگرچه گوگل محتوای تازه را ترجیح می دهد، یک صفحه قدیمی که به طور مرتب به روز می شود ممکن است از یک صفحه جدید بهتر عمل کند.

67. چیدمان کاربرپسند: بار دیگر با استناد به راهنمای دستورالعمل های کیفیت گوگل:”طرح صفحه در صفحات با بالاترین کیفیت باعث می شود محتوای اصلی بلافاصله قابل مشاهده باشد.”

68. دامنه های پارک شده: به روزرسانی گوگل در دسامبر سال 2011 باعث کاهش دیده شدن موتور جستجو در دامنه های پارک شده است.

69. محتوای مفید:گوگل بین محتوای “با کیفیت” و “مفید” تفاوت قائل شود.

200 فاکتور گوگل

 

فاکتورهای رتبه بندی بر اساس سایت

فاکتورهای عوامل داخلی سطح سایت

در این بخش از 200 فاکتور گوگل با فاکتورهای مرتبط با عوامل داخلی سطح سایت آشنا می شویم:

70.گوگل به محتوا هایی که ارزشی را منتقل می کنند و نیاز مخاطب را برآورده می کند و این گونه محتوا ها ارزیابی می کند و برعکس در مقابل محتواهای بی ارزش و ناکافی با الگوریتم پاندا، الگوریتم EAT , … مبارزه می کند و پنالایز می کند. سایت ها در حوزه کار خود باید محتوای تخصصی تولید و به خورد مخاطب بدهد. و از همین راه به مخاطب تراست منتقل کند، در صورتی که اینگونه انجام شود اعتبار نیز پشت سر آن بالا خواهد رفت.

71.در سندی که گوگل تحت عنوان کوالیتی ریترز ارائه کرده است، پیشنهاد کرده است که اطلاعات who is و اطلاعات تماس با ما را چک کنید. اطمینان حاصل کنیم که اطلاعات تماس با اطلاعات whois مطابقت دارد.

72.بسیاری از سئو کار ها و وب مستر ها معتقد هستند که Domain Trust یا TrustRank عامل مهم رنک دهی به سایت ها است. ما باید تا می توانیم با ارسال انواع سیگنال ها تراست گوگل را جذب کنیم . جذب تراست گوگل با رتبه بندی گوگل ارتباط مستقیم دارد.

73.هر چقدر معماری سایت قابل درکتر برای رباتهای گوگل باشد، UX و UI خوبی را داشته باشد متاعقبا حس خوبی را به مخاطب القا می کند.

74.بسیاری از سئو کار ها و وب مستر ها معتقد هستند که آپدیت سایت یکی دیگر از عامل های مهم رنک دهی گوگل به سایت ها است. خصوصا در این مورد نیز الگوریتم فرش نس یا همان تازگی محتوا را داریم. اضافه شدن محتوای جدید و آپدیت کردن محتواهای قبلی یک عامل طراوت در سایت است. هر چند که خود گوگل ان را انکار می کند. همچنین سیگنال تایم و دیت انتشار محتوا هم باید بررسی شود.

75.وجود نقشه سایت: استفاده از یک نقشه سایت باعث می شود که سایت به موتورهای جستجوگر کمک کند که در فهم محتوای آن بهتر عمل کنند تا در نتیجه رتبه بندی بهتری داشته باشند. هرچقدر که نقشه سایت شما کامل تر باشند، به طور قطع موتور جستجو آسان تر می تواند به محتوای شما دسترسی داشته باشد. در آخرین اظهارات گوگل این موضوع به صراحت بیان شده بود که وجود نقشه سایت برای سئو مفید است.

76.به دلیل فیلترینگ گوگل در مواقع حساس وقطعی اینترنت پیشنهاد می شود سرور به داخل ایران منتقل شود.

77.موقعیت سرور یا Server Location: مکان سرور کجا قرار دارد؟ این موضوع در این که سایت شما در کدام منظقه جغرافیایی چه رتبه ای داشته باشد، تاثیرگذار است. این موضوع به خصوص برای کلیدواژه هایی که منطقه به منطقه دارای تفاوت هستند، به شدت مهم است.

78.داشتن گواهینامه SSL: گوگل تایید کرده است که داشتن گواهینامه اس اس ال و HTTPS به عنوان یک عامل مهم در رتبه بندی استفاده می کند.

79.گوگل به وجود صفحات «شرایط خدمات یا Terms of Service » و «صفحات حریم خصوصی یا Privacy Pages » اهمیت ویژه ای می دهد. همچنیم فعال بودن این دو صفحه در هر سایتی به گوگل می گوید که سایت شما یک عضو معتبر در اینترنت است. همچنین وجود این دو فاکتور به EAT شدن سایت کمک شایانی خواهد کرد.

80.وجود اطلاعات و محتوای تکراری در سایت باعث افت رنکینگ در موتورهای جست و جو خصوصا گوگل می شود. بدین منظور توصیه اکثر وبمستر ها و سئو مستر ها این است که از این کار پرهیز شود.

81.وجود مسیریابی BreadCrumb: با توجه به این که کاربران علاقه دارند که بدانند در کجای سایت قرار دارند، استفاده از این موضوع می تواند در رتبه بندی سایت تاثیرگذار باشد. در واقع سایت هایی که از این موضوع استفاده می کنند، احساس رضایت بیشتری در این زمینه ایجاد می کنند.

82.امروزه به طور متوسط بیش از 60 الی 70 درصد جست وجو ها توسط دیوایس های کوچک از قبیل موبایل ها و تبلت ها صورت می گیرد و همچنین گوگل از سال 2018 نیز به دلیل اهمیت این موضوع اساس رنک دهی به صفحات را براساس موبایل ها قرار داده است و الگوریتم موبایل گدون و یا موبایل فرست ایندکس را راه اندازی و اپدیت نموده است. لذا باید سرعت لود سایت در حالت موبایل و نمایش پیج لایوت ها در این حالت در بهینه ترین لول خودش باشد.

83.به دلیلی قدرت و اعتباری که سایت اشتراک فیلم یوتویوب دارد و نتایج آن در سرپ ظاهر می شود. پیشنها می شود برای دریافت نتیجه بهتر در کسب وکار آنلاین در یوتویوب فهالیت داشته باشیم. به دلیل فیلتر بودن این سایت در ایران بهتر است در سایت های ایرانی معادل یوتویوب مثل آپارات، تماشا، نماشا فعال باشیم.

84.گوگل به سایت هایی که دارای یوزر اکسپرینس بالایی هستند اهمیت ویژه ای میدهد و معمولا این سایت ها جزو رنک های بالای سرپ هستند. قابلیت استفاده از سایت برای کاربر بسیار با ارزش است و لذا در صورتی که سایت ما دارای منوبندی غیر استاندارد، UI نامناسب و سرعت لود پایینی باشد، در سایت بانس ریت افزایش، تایم آن سایت کاهش و همچنین بازدید از صفحه نیز کاهش پیدا خواهد کرد. همه این عوامل از رصد الگوریتم رنک برین خارج نیست و این الگوریتم تمام این افعال را درتبه بندی لحاظ می کند.

85.استفاده از Google Analytics و سرچ کنسول Google باعث می شود که ما سایتمان را بهتر آنالیز کنیم. با معرفی سایت به سرچ کنسول Google به نوعی ما سایتمان را به گوگل می شناسانیم. و با آنالیتیکس سایتمان را بهتر از نظر دیتا و میزان بازدید، بانس ریت، تایم آن سایت ، انواع ترافیک و… می توانیم بررسی کنیم.

86.کسب اعتبار و رتبه ی بالا از سوی مشتریان در سایت های اعتباردهی مثمر ثمر است.

200 فاکتور گوگل
فاکتورهای رتبه بندی بر اساس بک لینک

فاکتورهای تاثیرگذار با موضوع بک لینک ( 200 فاکتور گوگل )

در این بخش از 200 فاکتور گوگل با فاکتورهای مرتبط با فاکتورهای تاثیرگذار با موضوع بک لینک آشنا می شویم:

87.در فرایند لینک سازی به سایت ها با طول عمر بیشتر و دامنه های قدیمی تر اهمیت دهیم. لینک دریافتی از دامنه قدیمی و با طول عمر بیتر قدرتمند تر از لینک گرفتن از دامنه های جدید است.

88.تعداد رفرال دامین ها در لینک سازی بسیار مهم است. هر چه تعداد ر فرال های ما بیشتر باشد به مثابه این است که سایت های بیشتری مارا تایید کرده اند.

89.کسب بک لینک از دومین های متعدد شامل شرکت های بسیار بزرگ، متوسط و کوچک و همچنین شرکت های عمومی و نهاد های علمی در سئو موثر است.

90.تعداد صفحات لینک دهنده نیز تاثیر بسزایی در کسب نتیجه دارد. لذا گرفتن بک لینک از صفحات متفاوت یک دامنه نیز تاثیر انکار ناپذیری در رشد سایت دارد.

91.متن لینک شده و یا کلمه کلیدی در لینک سازی اهمیت دارد، اما نه نسبت به گذشته، لینک سازی با کلمه تجاری دلخواه هنوز میتواند در ابعاد کوچک می تواند سیگنال های ارتباطی قدرتمندی در رابطه با اهمیت سایت وصفحه به گوگل بدهد. لذا باید انکر تکست ها حاوی کلمه کلیدی باید لینک سازی ما لحاظ شود.

92.در لینک سازی تصاویر از حتما کلمه کلیدی مرتبط با تصاویر در قسمت Alt قرار داداه شود، لذا متن Alt به عنوان انکرتکست عمل می کند.

93.طبق تجربه وب مستر ها وسئو مستر ها لینک سازی در سایت های با دامنه edu یا gov از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اما گوگل تاثیر بک لینک های از دامنه های یاد شده را انکار می کند.

94.قدرت لینک صفحه که جزو عوامل رنک دهی اولیه گوگل است که توسط یکی بنیان گذاران گوگل به نام لری پیج به وجود امده و توسط الگوریتم پیج رنک کنترل می شود. گوگل ان را انکار می کند ولی به اعتقاد اکثر وب مستر ها و سئو مستر ها پیج رنک هنوز وجود دارد.

95.قدرت و آتوریتی لینک دامنه نیز از فاکتور های مهم رنک دهی سایت ها است. در لینک سازی سعی شود از رفرال دامین های با قدرت بالا استفاد شود.

96.لینک از صفحاتی سایر رقبا در یک کلمه کلیدی ارزش بالایی دارد.

97.گرفتن لینک از معتبرین سورس های لینک صنعت شاخص مهمی نزد گوگل است.

98.دریافت بک لینک از سایت های محله بد: گوگل برخی از سایت ها را بر اساس معیارهای خود در محله های بد قرار داده است! این موضوع به آن معنا است که این سایت ها و لینکی که به شما داده اند، می تواند رتبه ی سایت شما را تخریب کند.

99.پست های مهمان: اگرچه استفاده از پیوندهای پست های مهمان ارزش بالایی دارد، اما به احتمال زیاد ارزش این پیوندها به اندازه ی ارزش پیوندهایی که صاحبان یک تحریره به سایت شما می دهند، نیست! در واقع پست هایی که مهمان نیستند، دریافت لینک از آن ها ارزش بالاتری دارد.

100.در کمپین های تبلیغات که به صورت نیتو ران می کنیم از رل اسپانسر استفاده کنیم. در غیر این صورت ممکن است گوگل این گونه لینک ها را شناسایی کنئ وبی تاثیر کند.

101.یکی از اصلی ترین معیارهای گوگل برای سنجش میزان قدرت و اعتبار یک دامین تعداد لینک های داده شده به صفحه اصلی است. هر چه میزان وزن لینک ها در دامنه اصلی زیاد باشد، آن دامنه قدرتمند تر است.

102.گوگل گفته که Nofollow Links را دنبال نمی کنه و اهمیتی در لینک سازی ندارند. ولی به طبیعی بودن لینک سازی کمک می کند.

103.از عوامل دیگه ای که به طبیعی بودن لینک سازی کمک می کند داشتن بک لینک از منبع های مختلف و در حد متعادل است. به طور مثال لینک سازی از از چند دامنه مشخص و به تعداد زیاد باعث می شود که سایت ما از نزد گوگل اسپم شناخته شود. ما باید از منابع مختلف از قبیل فروم ها، بلاگ ها، پروفایل ها ، پست های میهمان، کامنت ها ، ریدایرکت ها در حد متعادل لینک بگیریم.

104.استفاده از تگ های Sponsored یا UGC با دستورالعمل rel= Sponsored یا rel= UGC: استفاده از چنین برچسب هایی ممکن است که در رتبه بندی تاثیر بگذارد و نسبت تاثیرگذاری متفاوتی نسبت به پست های عادی داشته باشند.

105.استفاده از لینک ها در بین محتوا ، خصوصا مقاله بهترین نوع لینک سازی می باشد و اهمیت وِیژه ای در بین سایر بک لینک ها دارد.

106.تغییر مسیر یا ری دایرکت های 301 زیاد به یک صفحه خاص: اگر به فیلم راهنمای وبمستران نگاهی انداخته باشید، متوجه می شوید که استفاده از ری دایرکت 301 برای یک صفحه به طور بسیار زیاد، باعث می شود که رتبه یا  Pagerank آن صفحه تغییرات زیادی کند.

107.استفاده از متن ها وکلمه کلیدی لینک شده در داخل سایت نیز مهم است. هرچند که اهمیت و وزن آنها از لینک خارجی کمتر است و یکی از سیگنال های ارتباطی محتوا می باشد.

108.استفاده از Link Title Attribution در لینک سازی که یک سیگنال ارتباطی ضعیف برای لینک سازی و رلونسی صفحات است . بدین منظور استفاده از Link Title Attribution برای برقراری ارتباط بهتر استفاده می شود.

109.استفاده از Referring Domain های یک کشور در رنک گرفتن در آن کشور کمک می کند. و از اکثر دامین های در دسرس برای لینک سازی در ایران استفاده می شود.

110.استفاده از Link Location In Content در لینک سازی از دیدگاه برخی از وبمسترها و سئو مسترها مورد تایید می باشد. یعنی این که لینک های موجود در پاراگراف اولیه وهمچنین خط اولیه محتوا نسبت به لینکی که در اخر متن و پاراگراف قرار گرفته داری ارزش ووزن بیشتری است.

111.لینک هایی که در محتوای سایت ظاهر می شود نسبت به لینک هایی که در فوتر و یا سایدبار سایت ها گرفته می شود دارای وزن بیشتر و ارزش بیشتر است.

112.لینک گرفتن از دامنه هایی که با سایت ما ارتباط معنایی و مفهومی دارند، نسبت به لینک گرفتن از سایت هایی که از لحاظ معنایی، رلونسی با سایت ماندارند قدرتمندتر است.

113.استفاده از Page-Level Relevancy در لینک سازی نسبت به لینک هایی که از صفحات هم مفهوم گرفته نمی شوند ارزشمندتر است.

114.گوگل به لینک هایی که از صفحاتی که کلمه هدف برای لینک سازی در صفحه منبع ئر تایتل استفاده شده عشق می ورزد.

115: سرعت لینک مثبت: سایت هایی که لینک های مثبت خوبی دریافت می کنند، باعث می شوند که رتبه بندی های بهتری را دریافت کنند. در واقع چنین سایت هایی محبوب به نظر می رسند و باعث می شوند که خود گوگل به آن ها، رتبه ی بهتری بدهد.

116:سرعت لینک منفی: اگر به سرعت لینک های با سیگنال های منفی به سایت شما سرازیر شود، نشان دهده است که توجهات منفی فراوانی به سمت سایتتان روانه شده است و دیگر لیاقت جایگاه های خوب قبلی خود را ندارید.

117.گرفتن لینک از صفحاتی که مرجع می باشد و توسط کاربرها رصد می شود که به عنوان صفحات Hub آن را می شناسیم بسیار ارزشمند است والگوریتم Hilltop نیز به همین دلیل گوگل به وجود اورده است.

118.لینک سازی از دامنه هایی که دارای آتوریتی بالا هستند نسبت به دامنه هایی که دارای آتوریتی ضعیف هستند ارزش بیشتری را منتقل و میکند .

119.لینک سازی از ویکی پدیا برای بالا بردن رنک وقدرت سایت می تونه بسیار کمک کنه با ااین که به صورت نوفالو است.

120.کلماتی که که در اطراف لینک ها هستند به گوگل کمک می کند شناسایی کند لینک درباره ی چه موضوعی است.

121.بر حسب Google patent طول عمر بک لینک های ساخته شده با قدرت و اعتبار بک لینک اثر مستقیم دارد و هرچه طول عمر بک لینک زیاد باشد دارای قدرت بیشتری است.

122.با گسترش PBN ها در لینک سازی ، احتمالا گوگل در هوش مصنوعی خودش از نوعی الگوریتم استفاده می کند که با تشخیص سیگنال تعامل کاربر با صفحه و سیگنال برند سایت های واقعی را از غیر واقعی تشخیص دهد. به همین منظور در استفاده از PBN ها باید نهایت دقت را بکنیم. معمولا خبرگذاری ها هم از محتواها وخبرهای تکراری استفاده می کنند و شاید این موضوع نکته زیاد منفی نباشد.

123.سایتی که لینک سازی ان طبیعی به نظر برسد ، سریعتر به رتبه های بالای گوگل میرسد. یکی از راه کارهای کلاه سیاه به منظور طبیعی جلوه دادن لینک سازی استفاده از لینک های پروفایل فروم است که باید سعی کنیم با آپدیت اکانت ، آن را طبیعی جلوه بدیم.

124.گوگل در یکی از صفحات help خود به وب مستر ها اعلام می کند از تبادل لینک با سایت ها پرهیز کنند. این لینک ها که تحت Link Schemes مطرح به شدت خطرناک بوده و جریمه و پنالتی پنگوئن گوگل را در پی دارد.

125.گوگل گفته که می تواند محتواهای های تولید شده توسط کاربر را از محتوای اصلی سایت تشخیص دهد. به همین منظور از لینک سازی به نام کاربر پرهیز کنیم.

126.استفاده از شورتنر و ریدایرکت 301 در لینک سازی که به طبیعی بودن لینک سازی کمک می کند. هر چند که اعتبار و قدرت را کمتر از لینک مستقیم انتقال می دهد.

127.استفاده از microformatting در صفحات لندینگ ها و پروداکت ها مستقیم و یا غیر مستقیم باعث افزایش رنکینگ می شود و همچنین CTR را در صفحه نتایج گوگل بالا می برد. البته بدون استفاده از ان هم ممکن است صفحات رنک بالایی داشته باشند ولی استفاده microformatting بهتر است.

128.استفاده از TrustRank و Page Rank که باید توسط لینک فالو منتقل می شود را باید بررسی کنیم. لذا هر چقدر لینک فالو ما قدرت بالایی داشته باشد و همچنین لینک های خروجی صفحه ای که به ما لینک فالو داده کمتر باشد، قدرت واعتباری که به سایت ما منتقل می شود بهتر خواهد بود. در کنار این موضوع باید طبیعی جلوه کردن لینک سازی را باید در نظر بگیریم.

129.امتیازی که Page Rank منتقل می کند محدود است، لذا باید در لینک سازی لینک های خروجی صفحه را بررسی کنیم. هر چه قدر صفحه مورد نظر لینک خروجی کمتری داشته باشد امتیاز آن بین صفحه ها تقسیم می شود. در لینک سازی کیفیت لینک ها مطرح است نه کمیت. چه بسا ارزش چند لینک انگشت شمار با صد ها لینک برابری کند.

130.امتیازی که Page Rank منتقل می کند محدود است، لذا باید در لینک سازی لینک های خروجی صفحه را بررسی کنیم. هر چه قدر صفحه مورد نظر لینک خروجی کمتری داشته باشد امتیاز آن بین صفحه ها تقسیم می شود. در لینک سازی کیفیت لینک ها مطرح است نه کمیت. چه بسا ارزش چند لینک انگشت شمار با صد ها لینک برابری کند.

131.به اعتقاد برخی از وب مستر ها لینک هایی که از Forum ها می گیریم ارزش کمتری نسبت به سایر بک لینک ها داشته باشند.

132.لینکی که از محتوای 1000 کلمه ای گرفته می شود ، در مقابل لینکی از محتوای 25 کلمه ای گرفته می شود . ارزش بالاتری دارد.

133.کیفیت وارزش لینک از محتوای ضعیف و اسپین شده نسبت به محتوای یونیک و خوب ، کمتر وضعیف تر است. تولید محتوای خوب هم گران است و نیرو خاص خودش را می طلبد.

200 فاکتور گوگل
فاکتورهای رتبه بندی بر اساس UI

عوامل و فاکتورهای تاثیرگذار با موضوع UI یا User Interaction

در این بخش از 200 فاکتور گوگل با فاکتورهای مرتبط با فاکتورهای تاثیرگذار با موضوع UI یا User Interaction آشنا می شویم:

134.طبق گفته گوگل و متس کاتس لینک هایی که از سایدبار سایت ها گرفته می شود، یک لینک واحد توسط گوگل محسوب می شود.

135.الگوریتم هوش مصونوعی گوگل است و یکی از جدید ترین الگوریتم های گوگل است که رفتار دقیق کاربر را که با لندینگ پیج می کند می سنجد و برمیزان رتبه بندی تاثیر می گدارد. نرخ پرش صفحه ، تایم آن پیج ، پوگو استینگ از اصلی ترین فاکتورهایی است که این الگوریتم رصد می کند.

136.الگوریتم هوش مصونوعی گوگل است و یکی از جدید ترین الگوریتم های گوگل است که رفتار دقیق کاربر را که با لندینگ پیج می کند می سنجد و برمیزان رتبه بندی تاثیر می گدارد. نرخ پرش صفحه ، تایم آن پیج ، پوگو استینگ از اصلی ترین فاکتورهایی است که این الگوریتم رصد می کند.

137.بررسی میزان CTR برای یک کی ورد خاص و بهبود و افزایش نرخ کلیک باعث رشد کلیک و افزایش رتبه آن خواهد بود.

138.CTR یک عامل و سیگنال انسانی است که از طریق کاربر صورت می پذیرد و به اعتقاد وبمستر ها و سئو مسترها این عامل باعث می شود که کلیه کلمات مربوط به ان نیز افزایش CTR و رنکینگ داشته باشند.

139.همه وب مستر ها و سئو مسترها موافق تاثیر نرخ پرش در سئو نیستد. ولی طبق مطالعاتی که سایت SEMRush در این رابطه داشته است به این نتیجه رسیده است که گوگل رفتار کاربرها را بر لندینگ ها آزمایش می کند و نرخ پرش سایت ارتباط مستقیمی با رنک دهی گوگل دارد.

140.گوگل از دیتا هایی که توسط بروزر Google Chrome جمع اوری میکند برای رنک دهی استفاده می کند. ارتباط مستقیمی بین Direct Traffic یک سایت با موفق بودن آن سایت وجود دارد و سایت های سایت هایی که ترافیک مستقیم بسیار کمی دارند لزوما سایت های موفقی نیستند. ارتباط معنی داری بین ترافیک مستقیم و رتبه بندی گوگل وجود دارد.

141.سایت هایی که ترافیک تکراری و بازگشتی دارند ممکن است توسط گوگل رتبه آنها بهتر شود.

142.زمانی اتفاق می افتد که کاربر جستجویی در گوگل انجام می دهد، روی لینکی در صفحه نتایج جستجو کلیک می کند، سپس وارد وب سایتی می شود اما خیلی سریع با دکمه برگشت به صفحه نتایج جستجو باز می گردد و بر روی نتیجه جستجوی دیگری کلیک می کند. این نوع رفتار کاربر نتیجه مستقیم نارضایتی آنی کاربر از آن صفحه در نتیجه جستجو است. بر خلاف نرخ پرش Pogo Sticking همیشه چیز بدی برای سئو به حساب می آید.

143.قبلا قابلیتی در مرورگر کروم وجود داشت که می توانسیم سایته ای دلخواه را بلاک کنیم. الگوریتم پاندا گوگل از این قابلیت برای بی کیفیت تلقی کردن سایت استفاده می کرد.

144.صفحات با تعداد زیادی نظر ممکن است نشانه تعامل و کیفیت کاربر باشد. و گوگل هم از این نکته برای امتیاز دهی کیفیت محتوا در نظر می گیرد.

200 فاکتور گوگل
فاکتورهای رتبه بندی بر اساس الگوریتم های گوگل

عوامل و فاکتورهای تاثیرگذار با موضوع قوانین ویژه الگوریتم Google

در این بخش از 200 فاکتور گوگل با فاکتورهای مرتبط با فاکتورهای تاثیرگذار با موضوع قوانین ویژه الگوریتم Google آشنا می شویم:

145. زمان دویل مقدار زمانی است که یک کاربر و جستجوگر گوگل قبل از بازگشت به صفحه نتایج موتور جست و جو (SERP )، در صفحه ای از نتایج موتور جستجو می گذراند.
بسیاری از متخصصان سئو، زمان دویل را یک سیگنال مهم رتبه بندی گوگل می دانند. هرچه مدت زمان بیشتری سپری شود ، بهتر است.

146.گوگل با ران کردن الکوریتم تازگی محتوا به کوئری های سایت آپدیت شده امتیاز خاصی در نظر می گیرد.

147.طبق کش گوگل سایت هایی که بیشتر از آن استفاده می کنیم در نتایج گوگل در نسخه عادی مرورگر یا بروزر در رنک بالاتری نمایش داده می شود.

148.سابقه جستجوی کاربر: جالب است بدانید که سابقه جستجوی کاربر در گذشته، می تواند در نتیجه ی جستجو در حال حاضر تاثیر بگذارد! این موضوع نشان می دهد که اگر یک فرد ابتدا به دنبال نظرات کاربران برای یک موضوعی باشد و سپس به دنبال خرید یک توستر نان باشد، گوگل نظرات کاربران را راجع به خرید توستر نان را نشان می دهد.

149.بر طبق مطالعات سایت SEMRush گوگل Featured Snippets بر طبق طول محتوا، فرمت و نوع محتوا، قدرت و اعتبار صفحه و پشتیبانی از ssl انتخاب می کند.

150.Google به سایتهایی با IP سرور محلی و پسوند نام دامنه خاص کشور اولویت می دهد.

151.اگر برای یک کاربر جستجوی ایمن فعال باشد، سایت هایی که محتواهای خاص یا محتوای بزرگسال دارند، برای آن کاربر نمایش داده نمی شوند.

152.با این که گوگل پلاس از توسط گوگل منسوخ شده است، اما Google هنوز هم نتایج بیشتری را برای نویسندگان و سایتهایی که به حلقه‌های Google Plus خود اضافه کردید نشان داده است.

153.گوگل به صفحاتی که ارزش محتوایی آن صفحات که مربوط به خو شبختی ، سلامت، ایمنی و ثبات پول انسانهاست با عنوان صفحات YMYL نگاه می کند. که خلاصه شده “Your Money or Your Life” است. نمونه ای از صفحات YMYL می تواند صفحاتی با عنوان زیر باشد: مشاوره در مورد سرمایه گذاری، اطلاعات درباره درمان های های پزشکی یا صفحاتی که اطلاعات حقوقی ارائه می دهند.

154.DMCA سازمان کپی رایتینگ امریکا است و سایت هایی که با شکایت از سوی DMCA مواجه شوند و در صورتی که ثابت شود کپی رایتینگ محتوا را رعایت نکرده اند می تواند از سوی گوگل با جریمه و افت رتبه مواجه بشود.

155.تنوع دامنه: در اصطلاح بروزرسانی بزرگ، می تواند ظاهرا دامنه های بیشتری را به صفحات موتور جستجو اضافه کند.

156.جستجوهای معامله ای: گوگل گاهی اوقات ممکن است که نتایج کلیدی را برای کلمات کلیدی مرتبط با خرید را مانند جستجو در یک پرواز نشان دهد.

157.برای جستجوی محلی ، Google اغلب نتایج محلی را بالاتر از SERP های ارگانیک “معمولی” قرار می دهد. هنگامی که افراد با استفاده از شیوه‌هایی مثل جستجوی “رستوران های نزدیک من” اقدام به فعالیت می‌کنند، باید در نظر بگیرید که گوگل بر اساس الگوریتم‌های خود نتایج برتر را نشان می‌دهد.

158.برخی از کلمات کلیدی باعث ایجاد جعبه Top Stories می شوند: قسمت Top stories in Google SERP در سرچ انگلیسی . من تا به حال در سرچ فارسی چنین قسمتی ندیده ام. ولی باید برای این اماده باشیم که در موقعی که وارد سرچ فارسی شد از این قسمت ترافیک جذب کنیم.

159.با پیاده سازی الگوریتم وینس در سال 2009 ، رتبه بندی جدید موتورهای جستجو، تأکید بسیار زیادی بر برندینگ داشت و هر چقدر که برندی شناخته شده تر بود شانس بیشتری برای کسب رتبه های برتر گوگل داشت.
با به روز رسانی الگوریتم وینس رقابت برای دست یابی به رتبه های اول گوگل دست خوش تغییرات بسیار زیادی شد به گونه ای که برند های بزرگ شانس بیشتری داشتند تا در رقابت کلمات کلیدی با دیگر وب سایت های معتبر برنده باشند.

160.گوگل در سرچ انگلیسی قسمتی به نام Shopping Results دارد و در نتایج اورگانیگ سرپ نشان می دهد. در سرچ فارسی چنین بخشی من تا حالا ندیدم. از میکرو دیتاها و اسکیما های مخصوص فروش و محصولات در سایت استفاده کنیم.

161.Google images گاهی اوقات در قسمت سرپ گوگل به عنوان نتیجه اورگانیک به نمایش داده می شود. به همین منظور باید تگ آلترناتیو تصاویر را با یوزر اینتنت کاربر پر کنیم.

162.نتایج تخم مرغ عید پاک: بر اساس این که چه موضوعی را به چه شکل دنبال می کنید، نتایج رتبه بندی تغییر می کند که این موضوع بنابر سابقه های آن به نتایج تخم مرغ عید پاک در گرفته شده است.

163.اگر کلمات کلیدی را با نام برند و سایت جست وجو کنیم، گوگل در صفحه نتایج گوگل چندین نتیجه از همان سایت را به ما نشان می دهد.

164.یکی از بهترین الگوریتم های گوگل که در برابر Spam مقابله می کند و توانسته است که تا حد زیادی سایت های دارای اسپم را از بین ببرد، الگوریتم Payday Loans است! این الگوریتم در قدم اول سایت هایی که از کلمات کلیدی پرکابرد برای ایجاد تبلیغات ناخواسته استفاده می کنند در هدف قرار می دهد، این یک الگوریتم ویژه است که برایعدم نمایش “کلید واژه های اسپمی” طراحی شده است.

200 فاکتور گوگل
فاکتورهای رتبه بندی بر اساس سیگنال های تجاری

عوامل و فاکتورهای تاثیرگذار با موضوع سیگنال های تجاری ( 200 فاکتور گوگل )

در این بخش از 200 فاکتور گوگل با فاکتورهای مرتبط با فاکتورهای تاثیرگذار با موضوع سیگنال های تجاری آشنا می شویم:

165.استفاده از «کلیدواژه + نام برند» یک سیگنال بسیار قوی برای استفاده و برند کردن سایت در گوگل است. لذا استفاده از آن در حد معمول پیشنهاد می شود.

166.اگر نام برند ما در گوگل سرچ شود و در قسمت سرچ کنسول برای ما از این کوئری ترافیک داشته باشیم، گوگل سایت ما را به عنوان یک برند خواهد شناخت.

167.اگر افراد به جستجوی یک کلمه کلیدی خاص همراه با نام برند شما بپردازند مثلا «قیمت سئو سحاب» را سرچ کنند، هنگامی که آن کوئری را بدون نام برند به طور مثال «قیمت سئو» را سرچ کنند بر رنکینگ ما تاثیر خواهد داشت.

168.برند ها معمولا دارای صفحه در فیس بوک با لایک های زیاد هستند. ممکن است چنین صفحه ای باعث افزایش رنکینگ ما داشته باشد.

169.داشتن اکانت توییتر و فالورهای فراوان در ان نشان دهنده یک برند محبوب است.

170.بیشتر شرکت ها و برند ها یک صفحه فعال در لینکدین دارند.

171.طبق تایید مدیر عامل گوگل اطلاعات نویسنده به صورت انلاین در صفحه نتایج گوگل به نمایش در می اید تا کاربر محتوای EAT را بشناسد و بر روی ان کلیک کند.

172.گوگل اطلاعات شبکه های اجتماعی را رصد می کند، به طور مثال حسابی با 10000 فالوور و 2 پست با حسابی که انگیجمنت، لایک و کامنت زیادی دارد متفاوت است.

173.Brand Mentions در شبکه های اجتماعی توسط گوگل رصد می شود، و در رنگینگ ها تاثیر دارد، لذا برند بودن کمک شایانی به منشن شدن می کند.

174.منشن شدن بدون لینک هم در رنگینگ سایت ما تاثیر خواهد داشت. گوگل به نام برندها بدون لینک به عنوان یک سیگنال قوی رتبه بندی فکر می کند.

175.  مشاغل واقعی دفتر و ساختمان دارند. این امکان وجود دارد که Google برای یافتن اینکه آیا یک سایت یک برند بزرگ است یا نه ، داده های مکان را جستجو کند.

200 فاکتور گوگل
فاکتورهای رتبه بندی بر اساس وب اسپم

عوامل و فاکتورهای تاثیرگذار با موضوع عوامل وب اسپم در سایت ( 200 فاکتور گوگل )

در این بخش از 200 فاکتور گوگل با فاکتورهای مرتبط با فاکتورهای تاثیرگذار با موضوع عوامل وب  اسپم در سایت آشنا می شویم:

176.محتوای ضعیف شامل محتوایی است که وقتی کاربر روی آن کلیک می‌کند و آن را می‌خواند و مطالبی غیر مفید و مغایر با نیاز خود روبه‌رو می‌گردد. معمولاً افراد این صفحات را تا آخر نمی‌خوانند و آن را می‌بندند که این باعث می‌گردد پاندا روی سایت شما حساس شده و آن را جریمه کند.

177.پیوند دادن به سایت های درون محله های بد: اگر به سایتی که درون محله بد گوگل است، پیوند دهید، احتمالا سایت شما ممکن است، دچار مشکل شود! داروخانه های اسپم یا سایت های وام در این دسته ها قرار می گیرند که از نظر گوگل شما در حال باعث افزایش ورودی آن ها هستید.

178.یکی از شیوه‌های قدیمی وبمستران که با استفاده از آن گوگل را فریب می‌داند، این بود که ربات گوگل را به یک صفحه بهینه شده منتقل می‌کردند در حالی که صفحه‌ای توسط مخاطب مشاهده می‌شد با این صفحه کامل متفاوت بود! این موضوع باعث شده بود که برخی از سایت‌هایی که از این روش استفاده کرده بودند، رتبه‌ی خوبی بدست آورند، اما با پیشرفت گوگل این موضوع کاملا از بین رفت.

179.از نظر گوگل سایت هایی که از پاپ آپ استفاده می کنند سایت های ضعیف و با کیفیت پایین هستند. لذا استفاده از پاپ آپ و پنجره تبلیغاتی ممنوع است.

180.گوگل کسانی که سایت خود را بیش از حد بهینه سازی و به نوعی در بهینه سازی افراط می کنند را از راه های متفاوت اسپم تلقی کرده و جریمه و شاید هم پنالتی می‌کند. این مورد شامل: تکرار بیش از حد از کلمات کلیدی در متن-تایتل و توضیحات متا، متن جایگزین تصویر خود را با کلمه کلیدی هدف بمباران می‌کنند، بکاربردن کلمات کلیدی نامرتبط با کسب و کار، قراردادن لینک یا متن مخفی در صفحه، بهینه سازی بیش از اندازه سایت با استفاده از تگ‌های هدینگ، لینک سازی داخلی برای روی کلمات کلیدی کوتاه

181.؟

182.محتوای جیبرشیشی: یک سند در اسناد گوگل نشان می دهد که چگونه گول می تواند به محتوای جیرشیشی دست یابد و آن را شناسایی کند. محتواهایی از این دست در رتبه بندی یک سایت و فهرست موثر هستند.

183.اطلاع دارید که منظور از صفحات دروازه که به عنوان یک ترفند غیرقانونی از سوی گوگل شناخته می‌شود، این است که شما صفحات خاصی را برای کلمه کلیدی‌های مخصوصی سئو کرده باشید و این صفحات بگونه‌ای باشند که تنها برای گرفتن ورودی بیشتر در موتورهای جستجو وجود دارند. اگر صفحه‌ی شما کاربران را به صفحه‌ای دیگر هدایت می‌کند، «صفحه‌ای درگاهی» است. نیاز به گفتن ندارد، گوگل سایت‌هایی که دارای صفحات درگاهی پیچیده و تو در تو هستند را دوست ندارد.

184.سایت‌های بزرگ با تبلیغات زیاد و آزاردهنده، اعتبارشان را زیر سوال نمی‌برند و مخاطب را سریعا به محتوایی که نیاز دارد می‌رسانند. الگوریتم page layout با آن دسته از سایت‌هایی مقابله می‌کند که تبلیغات را جایگزین محتوای با کیفیت و هدفمند می‌کنند.

185.پنهان کردن لینک های وابسته: اگر شما از خود رفتاری را نشان دهید که گوگل تصور کند در حال تلاش برای مخفی کردن تعداد بالای لینک های وابسته ی خود هستید، احتمالا این موضوع با یک جریمه توسط گوگل به پایان خواهد رسید. در واقع گوگل تلاش های زیاد برای این کار را به عنوان یک سیگنال منفی قوی در نظر می گیرد که با جریمه کردن سایت شما جواب آن را می دهد. پس لطفا  بدون هماهنگی و مشورت با یک کارشناس سئو اقدام به این کار نکنید.

186.مبارزه با ترفندهای کلاه سیاه سئو و تشویق وبمستران به تولید محتوای با کیفیت یکی از اهداف اصلی الگوریتم‌های گوگل و Google fred است که باید به آن توجه کافی بشود. اگر می‌خواهید که توسط این الگوریتم جریمه نشوید، فقط کافی است که به تولید محتوای با کیفیت بپردازید!

187.بسیاری فکر می کنند سایت هایی که از سایتهای وابسته برای کسب درآمد استفاده می کنند ، تحت نظارت دقیق قرار می گیرند.

188.تولید محتوای اتوماتیک ، به محتوایی گفته می‌شود که نویسنده در انتشار و یا نوشتن آن هیچ نقشی ندارد و مطلب تنها توسط برنامه نویسی تولید می‌شود. این نوع محتوا، دارای معنی و مفهوم برای مخاطب نمی‌باشد و تنها برای افزایش رتبه سایت در گوگل تولید می‌شود. گوگل هیچ ارزشی برای تولید محتوای اتوماتیک قائل نیست و آن را اسپم به شمار می‌آورد. اگر موتورهای جست و جوی گوگل، متوجه چنین اقدامی در سایت شما شوند، آن صفحه را از نتایج جستجو حذف می‌کند. گاهی هم ممکن است مشمول جریمه‌های سنگین تر شوید.

189.بهینه سازی بیش از حد و نو فالوو کردن همه لینک های خروجی سایت از نظر گوگل ممکن است باعث تقویت بیش از حد page rank تلقی شود.

190.اگر نشانی آی‌پی سرور شما به عنوان اسپم نشانه گذاری شده باشد، ممکن است بر تمامی سایت‌های موجود در این سرور آسیب بزند.

191.در گذشته نه چندان دور موتورهای جستجو سایت‌هایی که تعداد بیشتری کلمات کلیدی از یک موضوع داشتند به عنوان مرتبط ترین سایت برای کاربر در نظر می‌گرفتند که همین موضوع باعث شد، تکنیک کلمات کلیدی غیرمرتبط (Irrelevant keywords) یا ترفند استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی (keyword stuffing) بوجود بیاید! استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی و یا اعداد در یک صفحه از سایت برای گرفتن رتبه در یک کلیدواژه خاص، استفاده از تکنیک کلمات کلیدی غیرمرتبط به شمار می‌آید که مجازات آن برای سایت مذکور سنگین است!

192.اگر سایت شما هک شده باشد، موجب افت در نتایج جستجو می‌شود. در واقع، پس از اینکه گوگل تشخیص داد که Search Engine Land هک شده است، تمامی صفحات آن را حذف کرد.

193.جریانی ناگهانی (و غیر طبیعی) از لینک‌ها، نشانه‌ای از لینک سازی غیرقانونی است. لذا از لینک سازی به این روش پرهیز شود.

194.الگوریتم پنگوئن گوگل یکی از روش‌های مجازات گوگل برای سایت‌های خاطی است که از راه اسپم و لینک سازی غیر طبیعی اقدام به افزایش رتبه می‌کنند و درواقع از سئو کلاه سیاه برای افزایش رتبه بهره می‌گیرند که با پنالتی شدن روبه‌رو می‌شوند. پنالتی شدن یعنی جریمه شدن توسط گوگل!اینکه چگونه سایت ما جریمه شده است و یا اینکه اصلاً جریمه‌ای در کار هست یا نه را باید از راه سرچ کنسول گوگل و همچنین گوگل آنالیتیکس گوگل با بررسی اخطارها و همچنین آنالیز ترافیک وب‌سایت خود متوجه شوید. مواردی که توسط Google Penguin ضربه خورده اند ، در جستجو به میزان قابل توجهی کمتر دیده می شوند.

195.تعداد زیادی از لینک‌ها که از روش‌های سئوی کلاه سیاه (مانند نظرات وبلاگ‌ها یا تالارهای گفتگو) به دست آمده است، نشانه‌ای از سئو منفی باشد.

196.درصد بالایی از بک‌لینک‌های ناشی از سایت‌های با محتوای نامربوط و غیر مرتبط می‌تواند احتمال مجازات دستی سایت را توسط گوگل افزایش بدهد.

197.گوگل هزاران پیام هشداردر کنسول جستجوی گوگل در مورد « لینک‌های غیرطبیعی» ارسال کرده است. این مورد معمولاً همراه با کاهش رتبه است.

198.بلک‌لینک‌های دریافتی ناشی از دایرکتوری‌های کم کیفیت منجر به مجازات گوگل می‌شود.

199.گوگل با لینک‌هایی که به صورت خودکار در «ابزارک‌ها» تولید می‌شود رابطه‌ی خوبی ندارد.

200.دریافت تعداد غیرطبیعی از لینک‌ها، از سایت‌های روی یک آی‌پی سرور ممکن است به گوگل نشان دهد که سایت شما از یک Pbn blog networkاستفاده می‌کند.

201.داشتن متن لینک «مسموم» ممکن است به عنوان نشانه‌ای از سایت اسپم و یا هک شده یا سئو منفی بر روی سایت صورت بگیرد. مثلا یکی از رقبا و یا افرادی که شما با او مشکل دارید از با انکر تکست های +18 و … سایت شما را تارگت کنند.

202.گوگل می‌تواند تشخیص دهد لینک سازی شما انجام می دهید کلاه سفید است یا نه. لینک‌های کسب شده به روش‌های اسپم و غیرقانونی ارزشی ندارند.

203.مراجع خبری و سایت‌های انتشار اخبار آنقدر مورد سوء استفاده قرار گرفته‌اند که گوگل راهبرد لینک سازی به این دو روش را به عنوان روشی برای تولید لینک و “link scheme” در نظر می‌گیرد.

204.انواع مختلفی از روش های Manual Actions وجود دارد، اما در اکثر موارد مجازات‌های دستی ناشی از لینک سازی کلاه سیاه هستند.

205.فروش لینک باعث می شود میزان دیده شدن شما در سرپ کاهش بیابد.

206.سایتهای جدید که ناگهانی لینک دریافت می کنند ، گاه در Google Sandbox قرار می گیرند که به طور موقت search visibility آنها محدود می شود.

207.گوگل تمام سعی خود را می‌کند که محتواهایی را به کاربران خود نشان بدهد که از همه نظر پاسخگوی نیاز آن‌ها باشد و در واقع بتواند رضایت آن‌ها را جلب کند. گوگل دنس این فرصت را به کلیدواژه‌ها و محتواهای جدید می‌دهد که در دید کاربران قرار بگیرد و آن‌ها را محک بزند!

208.استفاده از Disavow Tool ممکن است موجب حذف مجازات‌های الگوریتمی و دستی ناشی از سئوی منفی شود.Disavow Tool نشان می دهد که صاحب کسب وکار متوجه سئو منفی ویا متوجه دور زدن قوانین گوگل شده است و آن را به گوگل می گوید که تاثیر ان را انکار کند.

209.زمانی که مشمول مجازات ویا جریمه گوگل شدیم، یک درخواست بازنگری موفق از گوگل ممکن است موجب حذف مجازات شود.

210.گوگل افراد و کسب وکارهایی که از لینک های موقت جهت بالا بردن رنک خود استفاده می کنند، از نتایج حذف می کند.

 

 

نتیجه گیری

در این مطب سعی کردیم به شما یک دید کلی نسبت به دنیای سئو و بهبود رتبه سایت شما در موتور های جستجو از جمله گوگل (یاهو، بینگ و… ) و مختصر توضیحی برای شما در مورد برخی از خدماتی که یک شرکت سئو وبسایت در این زمینه ارائه می دهند، سخن بگوییم. در این مطلب همچنین به معرفی محتوا خوب و نکاتی در مورد اینکه اصلا محتوا خوب چه نوع محتوایی است بیان کردیم.
در ادامه سئوکار و مشاور سئو خوب را سعی کردیم تا حدی به شما معرفی کنیم و اینکه باید از یک سئو کار خوب چه سوالاتی را مطرح کرده و چه انتظاراتی از او داشته باشید سخن به میان آوردیم.
بعد از آن به سراغ تکنیک های سئو سایت رفتیم سپس به معرفی آن ها و ارائه مختصر توضیحی در مورد هر کدام پرداختیم. در این بخش تکنیک های سئو را سئو کلاه سفید، سئو کلاه سیاه و سئو کلاه خاکستری برشمردیم و اضافه کردیم که استفاده از تکنیک سئو کلاه سفید است که به شدت توصیه می شود و برای بهبود رتبه و سئو سایت شما مفید است در صورتی که استفاده از تکنیک سئو کلاه سیاه بسیار پر ریسک است تا آنجا که ممکن است باعث حذف مطالب وبسایت شما از تمامی صفحات موتور جستجو به صورت دائمی گردد و تکنیک سئو کلاه خاکستری که اصولا شامل روش های استاندارد و توصیه شده نیست و در عین حال نیز از ریسک بالایی نیز برخوردار نیست.
در ادامه نیز” رپورتاژ چیست و چه تاثیری در سئو سایت ما خواهد داشت” را مطرح کردیم و به توضیح رپورتاژ و نکاتی که در هنگام بهره بردن از این روش سئو لازم است تا به آن ها توجه داشته باشیم، پرداختیم. در این قسمت نیز دانستیم که رپورتاژ یکی از قوی ترین بک لینک ها می باشد که در بهبود و ارتقا رتبه سایت می تواند مفید واقع شود. رپورتاژ محتوا و متنی است که ما آن را در سایت های دیگر به اشتراک می گذاریم و در آن محتوا کلماتی به پست ها و مطالب وبسایت ما لینک می دهند.

لازم به ذکر است که بیان شد حتما باید به کیفیت محتوا و متن رپورتاژ توجه داشته باشیم و از انتشار متن تکراری در وب سایت های مختلف بپرهیزیم. همچنین در انتخاب سایت برای انتشار رپورتاژ نیز باید به رتبه و قوی بودن آن سایت در کنار این نکته که زمینه کاری آن سایت با کسب و کار و سایت ما مرتبط باشد توجه کرد. با انجام این مراحل، شما خواهید توانست سئو سایت خود را ارتقا دهید و بهترین خدمات سئو سایت را در وبسایت خود استفاده کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
حتما بخوانید:  راه‌های افزایش سئو سایت در سال 2023